Stefan1
Bloguri
Comentarii5
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Cont
Sunte sute de plangeri in legatura cu Maxbet si tu te plangi ca nu iti poti face cont la ei:))) Eu zic sa zici mersi
14 mai 2020
Refuză să facă plata
Nu e deloc adevarat ce spui. Maxbet , Winmasters si mai nou Casapariurilor sunt case cu pari probleme care incearca sa se gate de orice chichita din regulament ca sa nu iti dea banii. E jignitor pentru Unibet sau Betano sa ii bagi in aceeasi oala cu teparii astia.
14 mai 2020
Hotie
Asa am patit si eu pentru o suma de 900 lei. Da un mail nou la suport@casapariurilor.ro, nu mai da replay la mailurile lor ca nu rezolvi nimic. Oricum maxbet si winmasters sunt mici copii pe langa escrocii astia, unui prieten i-au spart contul angajatii si i-au retras banii( 5000lei) pe un alt email skrill.
4 mai 2020
Tepari mari
S-a rezolvat intr-un final. Au realizat ca e o aberatie pozele pe care le cereau si au procesat retragerea.
28 aprilie 2020
Tepari mari
Din poza reiese clar ca am contul verificat si limitele sunt ridicate, dar pur si simplu cer chestii ca sa ne inebuneasca de cap si sa nu iti plateasca banii
11 aprilie 2020
Reclamatii

Tepari mari

Rezolvat
Incerc sa retrag 900 lei pe skrill de cateva zile iar suportul prin mail este incredibil de neprofesionist. Pe scurt imi cer poza la contul skrill care sunt inexistente. 1. Poza din care sa reiasa ca in dreptul numelui si adresei apare o casuta cu verificat. 2. Poza cu limitele contului in care sa se specifice clar suma limita, lucru inexistent pe versiunea noua a site ului. Le-am zis sa imi spuna clar in ce parte a site ului gasesc asa ceva si nimic, trimit acelasi mail iar si iar.
Recenzii
Puncte forte:
Nimic bun, pana si aspectul site-ului este invechit
Puncte slabe:
Mai nou cer selfie cu contul skrill :)) Credeam ca maxbet si winmasters sunt tepari dar astia ii intrec. Din cate vad, casa pariurilor incearca prin orice mijloace sa nu faca plata. In curand or sa ceara si un test Covid 19 ca sa verifice contul

Stefan1

Copy the token