madnees10
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii4
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Eroare Retragere
Asta nu e o scuză ca ei sa abuzeze de clienți. Ar trebui acum sa imi iau adio de la bani ca nu m-am informat având in vedere ca am cont la ei si am depus si retras de atâtea ori? Pe viitor am sa ma învăț minte sa exclud acești incompetenți din lista mea.
17 mai 2020
Eroare Retragere
Nu ar fi fost normal sa fim notificați? Dacă știam de această situație nu mai depunem si alegeam altă casa de pariuri. Eu cred ca sunt ori incompetenți ori rau puși. Nu există asa lipsă de profesionalism.
17 mai 2020
Maxbet eroare retragere
Am sunat la cei de la Maxbet. Motivul pentru care nu pot retrage? Am nevoie de documente adiționale pentru verificare. Am primit mail sa fiu înștiințat? NU.
Însă primesc email zilnic cu ofertele lor? DA.
Pot încă sa depun? NORMAL CA DA. Pai mai băieților, vouă nu vi se pare asa puțin un abuz? Adică sunt suspect de o ilegalitate în crearea contului, mi se blochează retragerile dar depunerile nu? Gen, poate folosesc alt card( furat probabil, ca de asta mi-ați cerut poze cu toate cardurile) și mna, ca să previi orice frauda, teoretic ar trebui sa blochezi depunerile. Dar nu, maxbet ce face? Blochează doar retragerile și asta fără un mail de notificare. Un rahat de site, și o sa fac și o plângere.
29 februarie 2020
Reclamatii

Anulare Bonus

Rezolvat
Salutare, De curand am accesat un bonus de 150 de rotiri gratuite la maxbet depunand 100 de lei. Din rotiri am castigat undeva la 180 de lei. Aveam de rulat 7500 pentru a putea retrage. Am deschis pagina de bonus pentru a verifica si incarcandu-se greu am dat click-uri random din plictiseala si am anualt bonusul, asta cand aveam 540 de lei in cont. Sunt jucator vechi si am accesat multe bonusuri incat sa stiu ca daca anulez vreo unul imi perd bonusul dar si castigul rezultat din acesta. Am discutat cu diferiti operatori si se pare ca nu le permite sistemul sa imi returneze acei bani. Eu nu vreau banii pentru retragere pentru ca sunt constient ca pana rulez 7500 de lei ii pierd. Insa sunt sigur ca daca si-ar bate putin capul s-ar gasi o solutie pentru un client. Ii pot returna sub forma de rotiri gratuite, etc. Ce as putea face in aceasta privinta? Daca nu se rezolva sub nici-un fel sunt pregatit sa inchid activitatea la ei. Pentru mine lucrul cu clientul si gasirea unei solutii inseana foarte mult in orice domeniu. Cateodata te mai poti abate de la proceduri etc.
Intr-un final după ce mi-au spus de 100 de ori ca sunt probleme cu retragerile mi-au cerut si mie fotocopie a cardului. Cardul este unul revolut. Am un card fizic si unul virtual. Depunerea am făcut-o cu cardul virtual din motive de securitate. Este evident ca nu am cum sa le trimit fotocopie după acek card însă exista opțiunea de confirmare din aplicație. Se generează un document pdf in care sunt toate detaliile. Aceasta verificare am făcut-o la mai multe case de pariuri, ba mai mult, cei de la Maxbet m-qu ajutat cum sa generez acel document. Acum ei insista cu același email sa fac fotocopie. Din moment ce au opțiunea de retragere prin revolut ma gândesc ca știu desore ce este vorba. Oamenii ăștia chiar sunt incompetenți si sub orice critică.

Eroare Retragere

Rezolvat
Salut, noroc ca am verificat site-ul ăsta si am văzut câți se confrunta cu această problemă. La fel si eu... Încerc sa-mi retrag banii însă eroare (aparent de depunere din mesajul apărut). Le-am trimis mail, mi-au spus ca întâmpină probleme la procesarea plăților. Am cerut o dată estimativa sau măcar sa fiu notificat, nici-un răspuns. Problema e alta, dacă tu ca si casa de pariuri online știi ca ai probleme cu retragerile si tone de reclamații de la clienți, la ce încă se mai pot face depuneri? Asta mi se pare un abuz. Știi foarte bine ca cel care face depunerea o sa rămână cu câștigurile blocate in cont si totuși nu dai măcar o notificare, măcar un anunț pe o pagină oficiala. Așa e când e foame după bani...
Salut. Încerc sa îmi retrag banii de pe maxbet și primesc eroare. Menționez ca încerc sa retrag banii pe același card de pe care depun. Sunt jucător activ, retrag/depun tot timpul însă deodată apare aceasta eroare. Nu mi se pare normal ca la depunere sa nu fie nici o problema însă la retragere deodată sa îmi dea eroare pe orice cont as încerca să efectuez retragerea. Mulțumesc.

madnees10

Pariaza la
Copy the token