TREBOR68
Bloguri
Comentarii
Feedback6
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Gama de jocuri e variata iar frecventa castigurilor mai consistente este mai mare decat la majoritatea cazinourilor. Verificarea documentelor si viramentul castigului sunt rapide.
Puncte slabe:
Nu am remarcat aspecte negative.
Puncte forte:
Bonusurile sunt atractive.
Puncte slabe:
Catigurile la sloturile de cazinou sunt modeste, inclusiv la speciale: 20-50 lei max la pariuri de 1 leu.
Puncte forte:
Oferta bogata la jocurile de cazinoiu
Puncte slabe:
Cazinoul este o gaura neagra: castiguri dezamagitoare chiar si la speciale, cu adevarat de evitat!
Puncte forte:
Daca faptul ca este singura casa de pariuri hoata la care am jucat vreodata poate fi un lucru pozitiv  (pt. judecatorii de la SECTORUL 5 este) -atunci nu las necompletata nici aceasta categorie.
 

I
Puncte slabe:
Mare atentie la Stanleybet - sunt hoti la drumul mare! Sa nu faceti greseala de a depune bani la ei pentru ca din momentul respectiv banii nu va mai apartin. Stanleybet a dezvoltat un sistem de jefuire al jucatorilor care functioneaza in felul urmator:
  


1.Jucatorul face o depunere. Atat timp cat pierde, nu va fi deranjat!
2.In momentul in care castigurile ating mii de euro incepe  hartuirea.
3.Jucatorul este contactat si hartuit cu intrebari de genul: la care sectiune din cazinou ai jucat preponderent in ultimul timp? Pe ce data ai efectuat ultima depunere si  care a fost suma depusa?  Daca nu dati raspunsul corect, banii sunt confiscati de catre Stanleybet. Putem desigur lua in considerare si situatia nefericita in care jucatorul este activ la mai multe case de pariuri online in aceeasi perioada. In aceste conditii capacitatea de memorare si cunostintele statistice trebuie sa atinga proportii epice.

4.Se adauga o pleiada de judecatori spagari si carciumari de la SECTORUL 5 si rezultatul este ca Stanleybet ramane cu banii furati motivand ca nu esti adevaratul titular al contului. Nu are absolut nicio importanta faptul ca ai raspuns corect la alte 7 intrebari - printre care: care este nick-name-ul tau, data nasterii, CNP-ul, adresa din buletin, varsta, cand ti-ai deschis contul pe platforma borfasilor de la Stanleybet...
In concluzie: ori va lasati de pariuri ori nu mai faceti depuneri la Stanleybet! Desigur exista si varianta a-iii-a a eternului perdant caruia nu are ce sa i se fure...E DOAR BUN DE MULS, deci nu va fi deranjat. Cat despre sistemul de justitie - Dumnezeu sa-i ierte judecatori, pentru ca eu nu-i voi ierta niciodata.

Puncte forte:
Gama variata de jocuri la CASINO
Puncte slabe:
In ultima vreme - jecmaneala la sloturi. De evitat aceasta categorie.
Puncte forte:
Ar mai trebui sa joc cativa ani la ei - poate gasesc ceva pozitiv...
Puncte slabe:
Cazinoul este zero barat. Rundele bonus sau gratuite sunt pur teoretice. Castiguri rare si mici. De evitat!
Copy the token