betman
Bloguri
Comentarii11
Feedback1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Porunca 1 a pariorului – sa nu “donezi” bani caselor de pariuri
Important e sa nu donezi mai mult decat banii dati pe tigari de exemplu.Sa joci acolo cat sa te tina in priza daca ai nevoie de acel feeling, acea adrenalina, dar sa nu joci sume pe care sa le regreti tare dupa aceea.
19 ianuarie 2020
Porunca a cincea a pariorului : fii istet, foloseste mici trucuri de pariere
Articolul e destul de usor de inteles de catre oricine.Insa pana la urma e importanta starea de moment, felul in care iti gestionezi emotiile, acel impuls care cere adrenalina.Daca scapi de acea stare de dependent care cauta emotia, adrenalina si pui la cale si un management bun ai sanse marite la profit pe termen lung.
3 ianuarie 2020
Porunca a noua a pariorului - analizeaza meciurile in mod profesionist
Analiza meciului are importanta dar nu e neaparat necesara. Deseori castiga oameni total pe dinafara, gen sotii sau chiar soacre,oameni care aleg echipa victorioasa dupa cum suna echipa.Deci, deseori e vorba doar de intuitie,instinct; coroc chior.Uneori, pe final de sezon, e importanta doar miza meciului si eventual daca una dintre echipe va juca cu rezervele.Deasemenea e foarte importanta statistica meciurilor directe, mai ales in campionatele in care functioneaza "cooperativa".
1 decembrie 2019
Porunca a sasea a pariorului- alege casele de pariuri ideale pentru tine
Casa perfecta ar fi o combinatie de mai multe case.Cred ca Betano e prima totusi.Insa topul se schimba lejer in functie de competitiile ce apar.Joc la casa care ofera cel mai bun pret si o gama larga de produse.Ca la piata, nu e mare filosofie.
3 noiembrie 2019
Porunca a sasea a pariorului- alege casele de pariuri ideale pentru tine
Eu joc mai des la Betano, Betfair sau Unibet.La Betfair am intalnit cea mai buna relatie cu clientii, deseori primesc bonus daca cer.Betano are multe optiuni pe care le gasesti doar la ei.Iar daca vrei sa pariezi ca se da gol sau nu in primul sau in ultimul minut dintr-un meci de handbal important ,poti gasi cote la Superbet .Tot acolo la sectiunea speciale, ai si alte cote endemice.Casa pe care nu o recomand ar fi Casa pariurilor.De fapt o recomand doar celor care vor sa joace ceva mai "old style", o casa care aduce aminte de rafturile goale ale magazinelor comuniste.
3 noiembrie 2019
Porunca a zecea a pariorului - sa castigam la pariuri sportive
Vin vin ...concurenta e acerba!
25 septembrie 2019
Porunca a zecea a pariorului - sa castigam la pariuri sportive
Umilit de cote infime de 1.03 dar si imbatat dupa ce am prins cote si de 8 -single pe bilet, incerc sa o las mai moale cu pariurile si sa nu depun din banii mei.Adica incerc sa nu mai "donez".Joc doar din gratuitati,bonusuri sau concursuri de predictii.Incerc sa ajung la macar 500 de ron si apoi retrag.Uneori retrag chiar mai repede, depinde de nevoile de moment.Strategia momentan se axeaza pe "alpinistul", cote mici spre medii si maxim doua cote pe pariu.
25 septembrie 2019
US Open 2019 cu Simona, Federer, Nadal, Djokovic si concurs special
Felicitari castigatorilor! A fost un concurs bun cu multe raspunsuri frumoase si mai ales interesante.E semn ca Romania se pricepe destul de bine la tenis.
9 septembrie 2019
US Open 2019 cu Simona, Federer, Nadal, Djokovic si concurs special
Nu am neaparat un jucator de tenis preferat insa pot sa zic ca il admir pe americanul J.C. Aragone.Are 24 de ani si de pe la 16 ani joaca tenis avand diabet insulinodependent si a castigat deja cateva titluri futures.Poate nu va intra niciodata in top 100 ATP insa principalul lui adversar e diabetul si apoi adversarul de pe teren.Daca mai si castiga vreun meci asta deja e mare lucru.
25 august 2019
Castiga 500 RON pentru pronosticurile tale de la Cupa Confederatiilor!
Mama ce antireclama isi face netbet cu conditia lor pentru freebetul acordat ca si premiu.Aproape ca te bagi/bati pentru nimic.Bine ca nu cer cota 3.Parca vad din sapte castigatori daca raman trei cu ceva profit din freebet e bine.Si cand te gandesti ca au oameni platiti cred bine pentru PR,Comunicare, reclama.Un mare fas! Shoot yourself guys!
17 iunie 2017
Recenzii
Puncte forte:
Una dintre cele mai bune oferte live dintre licentiate si cote in top.Multe promotii si poate singura licentiata cu unibet community.
Puncte slabe:
Platforma care iti da multa bataie de cap.Iti trebuie multi nervi pana sa poti pune un pariu.Sunt la ani lumina de betano pe partea asta.
Copy the token