bodita99
Bloguri
Comentarii1
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retragere intarziata
Astazi am primit banii, procedura grea pentru o suma mica. Tot nu imi vine sa cred cate acte au cerut, raman la aceeasi parere ca merita ocolita.
Daca nu va deranjeaza sa va faceti poze si sa va ocupati o parte din timpul vostru cu editat poze (blurat cifre, revert in oglinda la selfie) si cu trimis mailuri puteti sa ii incercati (macar oferta de bun venit dar daca castigati si aveti si bani de scos sper sa fiti mai norocosi ca mine si sa nu va ceara atatea).
Bafta la bilete!
30 ianuarie 2020
Reclamatii
Salut, evitati aceasta casa de pariuri, joc la mai multe case de pariuri online din Romania, dar aceasta este clar de evitat. Am tot pariat la ei si am pierdut dar la o promotie cu rotiri gratuite am facut o suma mica, 148 Ron care am vrut sa ii retrag. De 3 zile astept dupa retragere si mi-au cerut buletin, carduri, extras de cont, selfie. Le-am trimis toate, chiar de mai multe ori ca imi tot trimiteau acelasi mail! M-au si sunat! Am vorbit cu ei, vad ca inca nimic. Foarte neseriosi, cote slabe! De evitat daca nu vreti sa va enervati! Incercati alte case ca va garantez ca exista case OK cu cote bune, promotii bune. Si daca intra banii maine tot neseriosi raman.
Recenzii
Puncte forte:
Unele promotii interesante, meciuri destul de multe. Cel mai mare plus este cazinoul cred.
Puncte slabe:
Site-ul merge greu, te delogheaza din senin, tot felul de probleme tehnice. Cote slabe fata de alte case. Sistem de validare cont foarte invaziv/agresiv. Cer detalii multe, care nu le cere nici o alta casa, te suna, le trimiti informatiile cerute si le mai cer o data. Echipa de suport nepregatita, neprofesionista.

bodita99

Copy the token