spartanul
Bloguri
Comentarii5
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Porunca a cincea a pariorului : fii istet, foloseste mici trucuri de pariere
Este un articol interesant si poate, in mare parte, ai si dreptate. Numai ca este greu de crezut ca poti castiga, macar un sfert din salariul minim pe economie intr-o luna, in conditiile propuse. Este adevarat ca sunt sfaturi bune, insa pentru pariorii incepatori. Sunt de acord ca orice meci trebuie analizat foarte bine, dar prefer cotele mari. Sunt cele care iti aduc profit cu adevarat. Milan si Marius o stiu si ei.
9 ianuarie 2020
Australian Open 2020 – tenis in extaz sau in agonie?
O excelenta prezentare a primului turneu de Mare Slam din 2020. Ar fi mare pacat sa nu se joace, dar conditiile sunt daunatoare sanatatii si trebuie sa ne gandim in primul rand la combatanti. Mai sunt zece zile si inca nu este nimic stabilit.
9 ianuarie 2020
Atalanta – Juventus: ponturi pariuri Serie A
Zapata a revenit la antrenamente si, in conditiile in care lipseste Ilicic, suspendat, iar Muriel este incert, poate fi titular. Matuidi este anuntat in echipa de baza...
22 noiembrie 2019
Porunca a sasea a pariorului- alege casele de pariuri ideale pentru tine
Bet365 a fost cea mai buna casa de pariuri ce a existat in Romania. Dar cum tot ceea ce este bun trebuie sa dispara din Romania au avut grija guvernantii sa scape de aceasta casa pentru a-i face loc lui winmasters (stie toata lumea a cui este). Acum Betano pare sa acopere cel mai bine cererea pentru online, iar Superbet ramane cea mai buna pentru offline.
5 noiembrie 2019
Porunca a zecea a pariorului - sa castigam la pariuri sportive
In principiu sunt de acord cu ceea ce ne-ai prezentat si acesta este un material de citit de toti cei care pariaza, incepatori sau veterani. Totusi eu am o alta filozofie si folosesc mai multe statistici personale, ce ma ajuta sa obtin profit. Nu intotdeauna o analiza completa este de ajuns pentru a paria pe un meci. Sunt intalniri despre care nu stiu nimic, in afara de acele statistici pe care le folosesc, si reusesc sa obtin profit. De asemenea nu sunt de acord cu acele cote mici, de 1.40-1.70. Prefer sa aleg cote mari, chiar daca sunt mai riscante.
3 octombrie 2019

spartanul

Pariaza la
Copy the token