Jimmy25_ro
Bloguri
Comentarii5
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nu vor să mi de-a banii
Merci numele de utilizator este
Jimmy25
Nu am găsit aicia unde să îl schimb .
29 octombrie 2020
Nu vor să mi de-a banii
Le am trimis hârtia emisă de banca ,in care scrie negru pe alb că Nr de cont a fost închis ,tot nu este Ok !
Fac pe prostii ,că vor să scrie că Nr card a fost închis ,dar banca mi am explicat că eu închid un cont bancar nu card și ei pot vedea că la acel Nr de cont era atașat acel card .
Așa că nu vor să mi activeze posibilitatea unei retrageri până nu le trimit poze de pe acel card care nu îl mai dețin.
Va dați seama că ei nu vor sa retrag și probabil când soldul va fi pierdut o să trimită un email că acum totul este ok și se pot efectua Retrageri .
Nu mai jucați la MAXBET !
Cand vreți să retrageri apar probleme !
Ei nu oferă posibilitatea jucătorului sa administreze din propriul cont cardurile ...adică poți adăuga carduri noi ,dar nu le poți șterge pe cele vechi ,pierdute sau inactive .
Când am solicitat ștergerea acelui card ei mi au cerut poze cu el, deci totul este un joc sa tragă de timp și să refuze plățile .
Am trimis sesizare acum și către office@onjn.gov.ro
La telefon nu vor sa discutăm ,au zis că nu au linie telefonică momentan .
RUSINE MAXBET .
29 octombrie 2020
Nu vor să mi de-a banii
Salut , o să mă duc la banca sa cer o foaie doveditoare pt acel card pe care nu îl mai detin.
Pozele trimise care le aveam prin telefon au fost respinse .
Mda
28 octombrie 2020
Nu vor să mi de-a banii
MAXBET ! Am contul vechi ,am tot depus , iar când am dat retragere îmi cere din nou un extras de cont . Le trimit ,apoi vor poza buletin ,apoi poza card uri! Și așa mă tot amana și nu pot retrage ! Azi au scornit ceva nou...vor poza și la cardul vechi ,care apare și ăla acolo la ei că am depus ... Le am explicat că nu îl mai am....au zis că trebuie , le am explicat că nu mai exista acel card și cont bank ☹️ ...degeaba ! Apoi am găsit într-un email vechi poze cu acel card ...le am trimis ...și tot degeaba ! Acum îmi spune că sunt pozele editate și nu au fost acceptate ! Nu înțeleg dc fac așa ceva ...vor pierde .... Nesimțire maximă !
Le am trimis de pe cardurile acte ce tot ...dar ei vor un card care nu mai exista !!!
28 octombrie 2020
Reclamatii
MAXBET ! Am contul vechi ,am tot depus , iar când am dat retragere îmi cere din nou un extras de cont . Le trimit ,apoi voi poza buletin ,apoi poza card uri! Și așa mă tot amana și nu pot retrage ! Azi au scornit ceva nou...vot poza și la cardul vechi ,care apare și ăla acolo la ei că am depus ... Le am explicat că nu îl mai am....au zis că trebuie , le am explicat că nu mai exista acel card și cont bank ☹️ ...degeaba ! Apoi am găsit într-un email vechi poze cu acel card ...le am trimis ...și tot degeaba ! Acum îmi spune că sunt pozele editate și nu au fost acceptate ! Nu înțeleg dc fac așa ceva ...vor pierde .... Nesimțire maximă !

Jimmy25_ro

Pariaza la
Copy the token