WestyTempsty
Bloguri
Comentarii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
US Open 2019 cu Simona, Federer, Nadal, Djokovic si concurs special
Parca ieri era ziua cand l-am remarcat prima data pe Nole... Era Australian Open 2008, aveam doar 8 ani pe atunci. Cu toate astea, tin minte limpede cat de impresionat am fost la acel prim Grand Slam al anului de inversunarea lui Novak, de dorinta sa acerba de a se afirma. In semifinala din acel an contra lui Roger s-a simtit spiritul sau de invingator, motivat sa ajunga in fruntea clasamentului. A reusit apoi in 2011 si 2015 sa castige trei din cele 4 mari turnee ATP (Australian Open, Wimbledon si US Open), iar anul acesta poate realiza din nou "hat trick-ul" :).
Cu moralul sau de fier, Nole si-a asigurat un loc intre "cei trei granzi" ai tenisului, impreuna cu Rafa si Roger. "Djoker" nu a avut niciodata o arma clara in arsenalul sau tehnic, dar este poate cel mai complet jucator din istoria tenisului (aici voi crea ceva rumoare in randurile fanilor lui Nadal si Federer :)) ).
Dar Nole nu este doar un mare campion, ci si un filantrop si o persoana care face tot posibilul sa le fie bine tuturor. A investit multi bani in fundatia sa, care se ocupa cu educarea copiilor fara posibilitati financiare din Serbia. Mai mult decat atat, este un entertainer si un "baiat de gasca" in afara terenului de tenis, iar toate astea ma fac sa fiu un fan infocat de-al sau :-D
26 august 2019

WestyTempsty

Pariaza la
Copy the token