alinbistran3
Bloguri
Comentarii6
Reclamatii3
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Castiguri blocate
Daca te uiti pe regulament nu spune chestia aia, spune ceva total diferit. Văd ca username ul contului e andreea.. si el e tip.. Ma gandesc ca si a facut cont poate pe numele prietenei, poate a folosit cardul lui si de aceea s a ajuns in situatia asta
25 mai 2020
Castiguri blocate
Am verrificat capitolul 2 articolul 3 si capitolul 3 articolul 2, nu zice nici unde treaba aia ce spuneai tu
25 mai 2020
Plata Bilet neacceptata
Nu ma pot lamuri. Imi spun acelasi lucru. Sunt curios daca mai sunt altii ce au patit acest lucru
12 mai 2020
Hoti
Salut. Da asa e, nu ma deranejea daca mi au dat cota 1 la celelalte castigatoare, eu stiu ca au fost cateva puncte decalate desi ei mi au validat biletele castigatoare, am si lasat banii in cont 1 ora sa vad daca imi da cota 1 dar nu mi au dat si eu am retras banii. Am avut banii in contul de BT si doar dupa mi au dst cota 1 si mi au luat diferenta din soldul de atunci de la pariuri. Ce ma deranjeaza enorm e ca după aceea la meciul acela pierdut, nu mi au mai dat cota 1 desi biletul a fost in aceeasi situatie. Le am scris pe chat, si au zis ca biletul a fost acceptat si validat corect. Is foarte prosti. Is oameni pe chatul ala care habar nu au de ce se intampla acolo si e frustrant. Am facut sesizare la ONJN, ma gandeam ca poate puteti sa puneti prewiune si voi pe ei putin sa va dea o explicatie
28 aprilie 2020
Cota 1
Salut Adrian. Mulțumesc de răspuns. Oare le puteți da un mail sa le spuneți despre ce e vorba? Chiar dacă după va spune sa ma direcționați către ei, doar sa știe ca am făcut ceva. Mulțumesc pentru orice puteți face.
1 iulie 2019
Cota 1
30 iunie 2019
Reclamatii
De azi de la ora 16:00 aproximativ, de cate ori incerc sa pun un pariu, imi spune Plata bilet neacceptata Fie ca e bilet live, fie ca e bilet pre match, fie ca e doar 1 singur eveniment sau mai multe. Dimineata am reușit sa pariez. De azi de la ora 16:00, nici macar un pariu, tot aceelasi mesaj. I-am contactat de atunci non stop, ei imi spun lucru asta: Nu există nici o problemă de natură tehnică pentru a vă împiedica să plasați biletele dorite. De asemenea CasaPariurilor își rezervă dreptul de a limita miza acceptată pentru orice pariu sau de a nu accepta anumite pariuri.”. Ideea e ca eu am incercat peste 200 de pariuri, de la esports, la darts, la ping ping, diferite mize, toate sfarsindu-se cu acelasi mesaj "plata bilet neacceptata". S-a mai confruntat cineva cu asta? Aveti vreo idee ce e? In trecut mi s-a mai intamplat si am mai raportat, dar dupa vreo 1 ora si-a revenit.

Hoti

Rezolvat
Am pariat azi 2 pariuri diferite pe acelasi meci de badminton(aveti atasament). Pariurile au fost acceptate, au fost validate castigator. Dupa aproximativ 1 ora am dat retragere din contul meu la 6000 de lei si mi am mai lasat 3000 de lei in cont. Duoa vreo 2 ore vad ca imi apar doar 300 de lei in cont si 2700 de lei disparuti. Am întrat pe chat, mi s-a spus ca meciul era terminat cand eu am pariat, ceea ce nu e ok, meciul fiind disponibil la ei pe site. Dupa cateva ore am vazut un meci de ping pong ce pe pagina betano arata deja ca fiind incheiat chiar atunci iar pe superbet aparea ca era setul 5 atunci. Am pariat 100 de lei pe cel ce pierde, sa vad daca acum, fiind aceeasi situatie, imi dau cota 1. Mi au dat biletul pierzator. Am intrat pe chat, le-am explicat ca deja meciul era terminat, le-am dat print screen sa vada ca meciul era deja terminat dar au zis ca biletul a fost acceptat si validat corect, deoarece jucatorul meu a pierdut. Am incercat sa le explic ca da, partea aia e corecta, dar meciul era deja gata cand am pariat eu. Ceea ce ei sustin ca asa a fost si la meciul de badminton pariat de mine, dar in cazul ala pentru ca biletul a fost castigtor, mi au dat cota 1. Atasat gasesti cele 2 pariuri cu cota 1 de badminton si pariul pe tenis de masa.

Cota 1

In afara competentei
Am pariat 800 de lei la live în agenție pe meciul Moldova vs Muntenegru volei feminin sub 19 ani, sub 148. 5 puncte. Meciul s-a terminat 25-16 25-10 25-14 pentru Muntenegru. Am fost sa scot banii și mi-au dat cota 1 și nu mi-au oferit absolut nici o explicație.
Copy the token