edy2019
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii3
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
EFBET SI ONJN
Mai fac o precizare ,poate fi utila in anumite situatii.
Exista cazuri in care jucatorul trebuie sa se adreseze politiei si nu ONJN , deoarece aceste cazuri exced domeniul de competenta al ONJN.
Ma refer la situatii in care incerci sa deschizi un cont la un operator si el iti spune ca ai deja cont desi tu nu l ai facut ,operatorul iti da cel mult emailul de pe care s a facut inregistrarea , probleme de securitatea documentelor sau orice alte probleme legate de securitatea contului online in sensul ca observi ceva dubios in miscarile de bani pe cont dar nu le ai facut tu , in toate aceste cazuri se ocupa politia. Din fericire aceste cazuri sunt destul de rare si se intampla in special la operatori romani care au si platforma online si ghisee offline.
28 august 2019
EFBET SI ONJN
Da , am primit raspuns undeva dupa 40 de zile de la reclamatie.
Am primit raspuns pentru ca am sesizat SGG despre faptul ca ONJN nu raspunde in termen legal.
Sfatuiesc pe toti care au probleme cu operatorii licentiati si nu sunt multumiti de ONJN sa sesizeze SGG , practic ONJN fiind subordonat direct SGG.
La peste 2000 de plangeri depuse la ONJN pe an se solutioneaza in jur de 200 , cam asta e rata de succes , insa numarul real al oamenilor nedreptatiti este mult mai mare , doar o parte din ei fac plangere la ,ONJN , pentru simplul motiiv ca ONJN nu rezolva niciodata nimic.
Nu fac plangere la ONJN pentru ca pe forumuri vin alti oameni carora li s a raspuns copy paste onjn din regulamentul operatorilor care in general acopera de orice raspundere operatorii.
Chiar daca am specificat clar in plangerea onjn sa nu mi dea copy paste din regulamentulefbet , caci l am citit si eu , ei tot asta au facut copy paste efbet poate limita miza de joc oricand , oriunde si in orice conditii.Bineinteles ca la intrebari nepunctuale nu raspunde ONJN , gen , daca lasati 3 sau 4 operatori sa facace vor sa plateasca cand si pe cine vor , gen casa pariurilor si efbet , la astea nu raspund desi le am precizat ca o asemenea atitudine a regulatorului poate crea risc sistemic , de ce ar mai plati corect ceilalti operatori?La intrebari de genul de ce nu intra si alti operatori ,nu se raspunde , cine plateste pentru ca bet365 le castiga toate procesele , aici sunt curajosi si ne raspund ca asta o sa vedem dupa ce se termina toate procese;le cu bet365 , cred ca am spus suficient , n am nici cea mai mica strabatere ca se va rezolva vreodata ceva si cu SGG si fara , SGG doar ii obliga pe ONJN sa raspunda , dar ei raspund , ce pot , ce vor si fara stresul ca vreodata cineva ii va trage la raspundere pentru nimic.
28 august 2019
Reclamatii

EFBET SI ONJN

In afara competentei
Revin la reclamatia precedenta , data in afara competentei de legalbet. Inteleg situatia si anume ca legalbet are posibilitati limitate , dar ce nu inteleg este de ce nu imi raspunde ONJN , regulatorul , la care am plangere inregistrata pe mai multe lucruri din data de 11 iunie , a trecut termenul legal , am facut alaltaieri din nou solicitare pe email la ONJN , precizand ca termenul legal de raspuuns este depasit si nimic , nici un raspuns , am urmat calea legala , plangere la avocatul poporului , aia nu trimit nici macar un tichet de confirmare ca au primit emailul , urmeaza SGG , sunt curios la SGG , daca macar trimit un tichet ca au receptionat emailul.Spre comparatie la solicitarea mea facuta la GAMBLING COMMISION , regulatorul de UK sa stie toata lumea ca am primit raspuns in mai putin de 10 zile desi nici macar nu eram din uk , n aveam nici o treaba.Asta ca sa stie toata lumea in ce tara traim , cum regulatorul nu raspunde in termen legal si cu cine ne comparam,Foarte probabil este ca afiliatii 35 sau cati au licenta in Romania sa nu doreasca sa deranjeze cumva regulatorul , ca sa nu cumva sa i reguleze pe ei regulatorul , ca asa e in tenis

casa pariurilor

In afara competentei
Eu am probleme cu efbet, fac aceasta sesizare catre legalbet intrucat situatia la casa pariurilor este cel putin la fel de grava ca si cea de la efbet. fac precizarea ca lipsa suportului , lipsa raspunsurilor catre clienti , numarul foarte mare de reclamatii sunt probleme care cer interventia imediata a ONJN. Un alt aspect important si care ridica mari semne de intrebare , este acel bonus de deschidere , depui 200 , iti mai dam 200 rulezi o data bonusul pe orice cota si esti eligibil la retragere. fac precizarea ca la nici o agentie din lume nu exista si nu a existat niciodata un astfel de bonus , de asemenea lejeritate si cand vezi asa ceva te gandesti de 10 ori daca nu cumva are frauda in spate. Pariorii neinitiati sunt pacaliti pe forumuri , ca asta e o simpla campanie de marketing pentru a atrage clienti noi.

EFBET probleme grave

In afara competentei
Am depus 400 ron promotie bonus free bet 400 ron. primele 4 pariuri de 100 ron 3 pierzatoare 1 castigator . Din 400 , aveam in cont 200 Se acorda free bet 400 Nu ma lasa sa l pun pe egal portugalia olanda , dar ma lasa sa l pun pe olanda castiguri potentiale free bet 900 ron pariu pierdut Rmanane rulaj de facut 2400 ron in 168 de ore.Limitarile la miza au fost imediate , contactati nu discuta , asta e regulamentu au dreptul sa limitezeAm limite de 12 lei la fotbal , iar la tenis si baseball intre 9 si 4 lei Am explicat in detaliu la onjn in ce consta frauda , fiecare client nou este depozitat de depozit daca ia bonus pt ca limitarile fac imposibila plasarea a peste 250 de pariuri cote peste 1.5 in doar 6 zile. ca o ultima informatie cineva a publicat pe un forum important email in limba engleza trimis de efbet malta , prin care instiinteaz a clientii ca toate activitatile se suspenda din luna iunie pt userii inregistrati pe site ul de limba engleza.In aparenta asta nu afecteaza jucatorii romani ca ei sunt pe efbet licenta ro , dar se ridica intrebarea , n au mai prelungit licenta pe malta sau au avut ceva probleme serioase si acolo si nu li s a mai prelungit. Ca sa inchei pare o simpla limitare de miza la valori ridicole , dar daca pariorul vine dupa o serie de pierderi si castiga in efbet pe cote mari , atunci va pierde toti banii din cont suma care poate ajunge lejer la 1000 de euro ,pentru ca in 168 de ore la 4 ron miza cote peste 1.5 nu poti sa faci rulaj de 3000 ron La un simplu calcul ca n am de unde sa stiu cati clienti noi strange efbet intr un an ,sa zicem 1000 , 100 de usd frauda minima ar fi o frauda de 100 000 usd pe an , asta doar pe 1000 de clienti anual. Am precizat aceste lucruri la ONJN
Copy the token