raulzoica
Bloguri
Comentarii1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Anulare bilete de pariu Game of Thrones
Am facut ieri sesizare cu print'uri si conversatie, tot. Daca au considerat ca se stie finalul, trebuia sa retraga optiunile de pariere.
Raspunsul lor: dupa ce s'a difuzat episodul 5, au realizat ca e posibil sa fie teoria adevarata, si astfel retrag toate pariurile facute.
Adica, daca citesti undeva ca posibil sa marcheze vreun jucator, si marcheaza, se poate anula pariul, conform teoriei lor. O aberatie, ar trebui sa inchida site'ul cu asa principii
14 mai 2019
Reclamatii
Buna ziua. Joi 09.05.2019 am plasat niste pariuri pe finalul serialului Game of Thrones. Serialul a avut premiera in USA in 12.05.2019, ora 21:00, ora din Usa. Astazi 13.05.2019 ora 7:30 cand am verificat biletele de pariuri, am observat ca un pariu a fost validat. Iar dupa cateva ore, mi s'au anulat toate biletele puse pe pronosticul finalului de sezon al serialul. Dupa ce am contactat serviciul clienti al agentiei, am primit raspuns ca se stia rezultatul pariurilor de dinainte, si isi rezerva dreptul de anula toate pariurile. Sunt diferite site'uri cu teorii ale finalului de sezon al serialului, dar asta nu inseamna ca se stie finalul. Intrebare: daca ei considerau ca se stia finalul, de ce nu s'au retras optiunile de pariere ? Cum sa se anuleze un pariu pe un eveniment, dupa ce acesta a avut loc ? Daca citesc pe vreun site ca marcheaza Millner in finala Champions League, si pariez pe acest rezultat, si se intampla ? imi anuleaza iar pariul ? mi se pare absurd. Va rog sa ma ajutati, se poate face ceva ?

raulzoica

Pariaza la
Copy the token