andreiii2000
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Intarziere retragere.
Dupa un asa raspuns, normal. Toata lumea e multumita. Eu pagubit, fraierit, dus de nas de niste "termeni si conditii." Sper sa inchida toate cazinourile si jocurile de noroc.
22 decembrie 2018
Intarziere retragere.
Acesta este motivul pentru care mi se solicita documentele pe rand? Tin sa mentionez ca eu am intrat pe chat-ul dumneavoastra sa intreb de ce nu mi s-a aprobat retragerea dupa care am primit e-mail ul cu documentele necesare.Am insistat cu intrebarea : Dupa ce voi prezenta buletinul sigur nu mi se vor solicita si alte documente? De ce pe rand? Mai sunt persoane care se plang fix de lucrul acesta, deci nu ma puteti acuza pe mine ca sunt nebun si "cred" ca netbet incearca aceste practici. Nu e deloc fair play ceea ce faceti. Am rugamintea sa verificati log-urile chat-urilor cu reprezentantii dumneavoastra.
18 decembrie 2018
Reclamatii
Buna ziua! Am si eu o mica mare problema. Am intrat, am depus, am jucat. Am trimis buletinul pentru verificare, dupa 2 zile mi se cere si poza cu acel card de credit, trimit si cu acela dupa care vor si extras de cont, in conditiile in care am intrebat pe chat daca verificarea o pot face doar cu buletinul, initial, iar acestia confirmandu-mi. Le-am spus ca mi-am dat seama de tactica lor marsava de a intarzia retrageream scopul fiind de a pierde castigul. Dupa ce am spus asta, zbam, mai trebuie si un extras de cont pe care sa fie prezent codul SWIFT, asta fiind in weekend, neavand acces la banca. Mai pe scurt, ei nu au vrut sa scot banii si au facut tot posibilul sa ma impiedice. Credeti ca are vreun rost sa fac o reclamatie sau ceva de genul acesta? Cui ar trebui sa ma adresez? E o excrocherie pe fata.

andreiii2000

Pariaza la
Copy the token