drutu76
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Furt de banii depozitati
Ok , cu siguranta voi prefera sa ma joc in sala nicudecum online , unde nimeni nu iti cere buletin sau cand dai cashout te streseaza cu documente...sincer dupa pagina voastra si alte forumuri am citit niste sume mari care tot au incercat sa impiedice retragerea si asta este un abuz ..Cat de reclamatie am depuso si toate actele necesare precum : buletin si extrax al tittularului de cont ' me" si buletin si card depus al persoanei care am avut acord si a confirmat cu otp ...numai ca persoana respectiva din dubai om politic si cu o personalitate publica nu vrea sub nici o forma sa le trimita unor persoane aflate in spatele pc-ului datele lui confideniale si personale care il poate afecta public sau presa !
Sesizarea dumneavoastră a fost înregistrată sub nr. 74.290/10.12.2018 și repartizată structurilor de specialitate din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, în vederea desfășurării verificărilor aspectelor semnalate. Odată ce vor fi încheiate aceste verificări, vă vom comunica răspunsul, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Cu stimă,
11 decembrie 2018
Furt de banii depozitati
Pai ce cate ca am depus buletin si extras cont si imi spuneti ca nu sunt conforme :)) serios ? intrebare nr 1 vine de ce cand am depozitat sau cand m-am jucat din cont si sold nu sau cerut acele documente ? Daca ii pierdeam pe totii la pacanele nimeni nu ma intreba nimic , dc apar problemele doar la retragere ? Este corect ? Consider ca au tot dreptul sa verifice autenticitatea contului dar mai putin card extras care pot ajunge pe alte mainii , iar nimeni nu poate oferi aceasta garantie..
11 decembrie 2018
Furt de banii depozitati
Asa mult dureaza sau sunteti mana in mana ? pare absurd si superficial , iar domnii de acolo ma bombardeaza cu mesaje telef etc..
10 decembrie 2018
Furt de banii depozitati
pai eu ma loghez cu adresa de mail drutuadrian76@yahoo.com ...nu am idee de id ca in camp imi cerea mereu mail :)
99% ar fi Drutu90
7 decembrie 2018
Reclamatii

Furt de banii depozitati

In afara competentei
Buna ziua , Numele meu este Drutu Adrian nascut in 17.09.90 reghin , si vreau sa va aduc la cunostinta ca site-ul online netbet ( https://casino.netbet.ro/ ) fac abuzuri cand avem banii in cont , merge pe varianta scam iti inchide contul cu orice scuza pentru a nu face plata din castiguri..La mine este alt caz intrucat nu e vb de castig , ci am facut o depunere de 680 lei din care 650 am decis sa mi retrag in contul meu personal bancar Unicredit pe numele meu , deoarce am citit destule lucruri negative de ei precum si scoatera baniilor din cont personali ai nostri. Am lasat 30 lei pentru niste bilete in curs la parirui sportive care nici nu stiu ce sa intamplat cu ele mizand banii mei , nu bonus nu castiguri ...Tot odata va aduc la cunostinta ca am parcus pasi de indetificare cu ce va atasez si dvs Buletin si extras cont documente aferente cerute de ei pentru validare..Din discutia cu un operator prin mail la data de 06.12.18 am intrebat politicos care sunt metodele de retragre etc..mi-a confirmat cu ce am la dispozitie inlusiv card , transfer , alte platforme online sau portofele virtuale ! Nu mi sa adus la cunostinta ca am incalcat ceva din regulamnet , ba azi am putu intra in cont sa fac 2 bilete , retragrea si supriza cand au constatat ei ca imi retrag banuti , hopa m-au blocat. Va atasez si alte dicutii pe forumuri de altii utilizatorii care au intampinat probeleme de genu abuzive..Rog luati masuri , si amendatii cat si niste reguli impuse fara sa mai faca asemena abuzuri cu clientii noi care confirma orice ne cere si facem dovada ca avem peste 18 ani...Este mai ok in cazul in care au suspiciuni sa te blocheze la inceput nu dupa 1 saptamana cu diverse metode de speta joasa si scuze ...tot odata ceretiile si dovada fondurilor conturilor inchise abuziv ca sau dus banii catre stat , si fara sa fiu instiintat prealabil daca am facut o abatere sau avertisment ceva de genu...Ei merg pe varianta ca din 10 probabil 1-2 fac reclamatii pentru investigare si uite asa tepuiesc oamenii cu sute de milioane ...Astept un raspuns si restituirea fondurilor intrucat mi-am indeplinit datoriade KYC ( securitatea si dovada identitati mele ) si nici sa mai aud de ei vreo data !

drutu76

Copy the token