gabelu10
Bloguri
Comentarii5
Feedback1
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retragere dificila
Aaaa si apropo...a 4 zi pt transfer este sambata....asta inseamna ca mai.adaugam si weekend ul....si ajumgem la un total de .....1 saptamana !!!!!!!
22 noiembrie 2018
Retragere dificila
O retragere efectuata in data de 19 la prima ora si suntem in data de 22 si nici urma de bani...dar este termen de 4 zile...asta inseamna 2 zile la dumneavoastra sa imi verificati retragerea ??? si alte 4 sa se faca transferul !!! in total.6 zile pt 500 de ron...cand o depunere este instanta...
22 noiembrie 2018
Retragere dificila
Domnule reprezentat Netbet....va rog frumos sa verificati putin discutia avuta de catre Tudor ?? astazi cu mine pe chat....si cum mi-a inchis efectiv mesajul in nas !!!!Am salvat si eu toata conversatia.Multumesc.
22 noiembrie 2018
Retragere dificila
Aseara la aproximativ 1 ora dupa aceasta discutie retragerea a fost aprobata.....insa acuma apare alt termen de asteptare...cel bancar...inca nu au intrat banii in cont....Am jucat la majoritatea caselor importante de pariuri...insa pana acum nu am asteptat atat de mult pentru 500 de ron...nu vreau sa ma gandesc la 50000 de ron cat astepti.
21 noiembrie 2018
Retragere dificila
Asa cum am spus....in cazuri de reclamatii sau plangeri...se reactioneaza imediat.Pe viitor o sa stiu sa aduc si dovezi in sprijinul afirmatiilor mele.Va multumesc pentru raspunsul rapid, comparative cu cel legat de retragere.Multumesc. O zi buna.Maine cand vorr trece cele 48 de ore o sa revin cu comentariu.
20 noiembrie 2018
Reclamatii
Buna ziua.Ma numesc Gabor Gabriel Ionel 1821029080098 si as dori sa reclam urmatorul aspect legat de operatorul Casa Pariurilor.Tin sa precizez ca in data de 14.11 2021 am solicitat o retragere de 111 ron din contul online detinut la aceasta casa de pariuri.Solicitarea de retragere am facut o pentru o agentie stradala de pe Calea Bucuresti nr76 bl.A6 sc A ap.4 Brasov.Ora exacta la care am facut retragerea nu o stiu.Cert este ca in aceasi zi la ora 9:42 am primit sms de confirmare ca pot merge in agentie sa ridic banii.Astazi 15.11.2021 am ajuns in agentie dar nu am putit sa ridic banii pe motiv ca este o eroare.Am luat legatura cu cei de la Casa Pariurilor telefonic iar acestia mi au spus ca nu apare nici la ei nimic retras si ca inainteaza cererea catre departamentul abilitat.Am intrat in aplicatie sa verific si eu daca apare ceva la tranzactii si am observat ca retragerea a fost refuzata in data de 14 .11.2021 la ora 8:46 .......iar eu la 9:42 am primit mesajul ca pot sa merg sa ridic banii !!!!Raspunsul departamaebtului abilitat din cadrul Casei Pariurilor a fost ca banii mi ai fost trimisi inapoi in cont in aceasi zi...eu nu am vazut acei bani....I am rugat sa imi trimita o dovada a acestui lucru pentru ca mie in aplicatie nu imi apare nimic....insa nu am primit decat un raspuns sec si plin de niaimtire cum ca banii au foat retrimisi in contul meu de joc.Atasat cateva capturi legate de acest aspect.Nu sunt primele raspunsuri in doi peri pe care le primesc.Acesta este un mod specific al dansilor de a inchide gura oricui indrazneste sa reclame niste neregului.
Am facut retragere luni dimineata la ora 7 dimineata si nici pana astazi nu am primit raspuns daca a fost procesata cererea sau daca au plecat banii spre banca...nimic...tot ocolesc raspunsul parca ar lucra la alta firma...si mai sunt si foarte irascibili nu cumva sa le reprosezi ceva...
Recenzii
Puncte forte:
Bonusuri destul de dese...dar de valoare foarte mica
Puncte slabe:
Conditii dificile de rulaj bonusuri Un mare minus perioada foarte mare de retragere Piata de pariuri slaba la meciurile de fotbal Cash out inexistent dupa ce au inceput meciurile

gabelu10

Copy the token