Banderica
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Neacordare bonus
Ati citit toate raspunsurile ? reprezentul legal a scris ..'' nu există nicio problemă în istoricul dumneavoastră de joc. Toate sesiunile au fost plătite corect. " .....IAR cei de la support mi-au scris pe mail (puteti vedea in mai sus) ca inca nu au un raspuns in cazul meu . NU VI SE PAR RASPUNSURI DIFERITE ?
21 noiembrie 2018
Neacordare bonus
Dumeavoastra ca reprezentant raspundeti : '' nu există nicio problemă în istoricul dumneavoastră de joc. Toate sesiunile au fost plătite corect. " .........va atasez raspunsul primit pe mail pe 5 noiembrie la ora 20.10.

2 raspunsuri diferite la aceiasi problema
5 noiembrie 2018
Corect sau nu ?
Multumesc pentru raspuns. Nu sunt multumit de raspuns, avand in vedere conditiile diferite la bonusuri (Bonusul de de bun venit pct.8. SUMA MAXIMĂ CE POATE FI RETRASĂ în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5000 RON sau 1000 EUR si Bonusul de Miercuri si Joi pct.11. SUMA MAXIMĂ CARE POATE FI REVENDICATĂ din acest bonus este 5000 RON. Orice câștiguri ce vor depăși suma de 5000 de RON vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului. ). Conditii DIFERITE DAR ACEIASI FINALITATE. DE CE ? O sa ma adresez altor institutii abilitate. Multumesc
5 noiembrie 2018
Neacordare bonus
Multumesc pentru raspuns, DAR .....UNDE sunt diamantele de pe rola 2 ? DE CE nu se raspunde la aceasta intrebare ????????????
5 noiembrie 2018
Reclamatii
Mi-am facut cont la Maxbet, am depus 400 ron ( am folosit codul bonus si am pornit la joc cu 800 ron). Am jucat bonusul conform cerintelor , iar spre finalul rulajului aveam in cont putin peste 10.000 RON. Cand am terminat de rulat bonusul , m-am trezit in cont cu fix 5.000 ron. Explicatia celor de la live chat este ca la Termeni si conditii scrie : 8. Suma maximă ce poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5000 RON sau 1000 EUR...............DE RETINUT ....Suma maximă ce poate fi retrasă. NU SCRIE IN TERMENII SI CONDITIILE BONUSULUI ca restul sumei va fi retrasa din cont în momentul finalizării rulajului. De exemplu: la bonusul de Miercuri si Joi , la termeni si conditii scrie la punctul 11. Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 5000 RON. Orice câștiguri ce vor depăși suma de 5000 de RON vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului. AICI E CLAR CE ITI RAMANE DUPA RULAJ. Cred ca restul sumei trebuia sa ramana in contul meu . Voi ce parere aveti ? Multumesc

Neacordare bonus

In afara competentei
Am jucat jocul slot Holmes and the Stolen Stone, pe rola nr 2 aveam 4 diamante colectate. Cand a venit si diamantul cu nr 5 de pe rola 2 ( implicit castigarea bonusului care era de aproximativ 1500 ron) a aparut Tehnical Error. Am dat refresh la browser , disparusera toate diamantele de pe rola 2. Am facut sesizare in data de 20.10.2018.la departamentul tehnic , au spus ca nu au fost nereguli privind jocul , dar nu au putut sa explice de ce au disparut toate diamantele de pe rola 2. Live chatul cu George este o "placere", daca este depasit de situatie , iti inchide chatul. Multumesc , sper sa ma puteti ajuta.

Banderica

Copy the token