Debris
Bloguri
Comentarii3
Feedback2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Refuz de a face plata . Mi se solicita acte inexistente
Onjn sunt mana in mana cu nemernicii astia !
22 decembrie 2021
Refuz de plata
Completare
20 decembrie 2021
Refuz de plata
Am luat legatura cu operator dupa multa vreme. Nu lucreaza in weekend
20 decembrie 2021
Reclamatii

Refuz de plata

Rezolvat
Am cateva zile de cand incerc sa iau legatura cu un operator Favbet. La telefon astept ore ontregi, chatul imi spune sa completez datele ca voi fi contactat, la mailuri nimeni nu raspunde. Am facut retragere care a fost anulata fara motiv, urmata de alte 9-10 tentative de retragere cu acelasi rezultat ( anulare ). Nu pot lua legatura cu nimeni .
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Caut de multa vreme un site in care jucatorii sa adauge nemultumiri si abuzuri facute de case de pariuri. Winmasters sunt campioni la asa ceva. Ma uit mai sus si vad o gramada de comentarii care se pliaza exact pe problema care , pot spune, am avut-o cu ei. Din punctul meu de vedere sunt cei mai mari neseriosi si hoți de le piata. Cica as fi facut in luna august o depunere, prin apple pay, ( eu nu fac astfel de depuneri ) folosind cardul uzual de depunere. Acest card a expirat in noiembrie 2021. Telefonul a fost resetat si apoi schimbat, deci orice informatie legata de o eventuala depunere din august nu a mai fost posibi de extras in decembrie cand cardul de depuneri era expirat. La inceputul lui decembrie am facut depunere de pe cardul nou, eliberat in decembrie, si am ajuns la o suma de peste 3300 de lei. Am incercat sa fac retragere si…..surpriza. Mi se cere screenshot de pe telefon cu depunerea inexistenta facuta prin applepay in august. Ridicol. Le-am spus ca am cardul expirat si pe aplicatia applepay nu se mai pot scoate date legate de istoric pentru a dovedi ca asa ceva nu exista. Nu au vrut sa auda, i-am simtit ca nu vor sub nici o forma sa faca plata. Au cautat nod in papura la orice. Si retragea anterioara, facuta inainte de august, a fost amanata si mi s-au cerut o gramada de prostii care cu greule-am gasit( facturi la energie si la gaz, extrase bancare ). Le-am trimis inclusiv extrasul cu depunerea din august care se vedea clar ( destinatar winmasters, ora, data, nr de cont platitor ). Au spus ca ei nu vad asa ceva. 😂 Incredibil. Nu am facut altceva decat sa inchid contul pentru ca nu se poate.
Puncte forte:
Comparativ cu alte case de pariuri asa ceva nu exista
Puncte slabe:
Cei mai mari hoți de pe piata. Asemenea unui feedback anterior, am gasit in cont niste carduri de pe care nu am facut niciodata depuneri iar la retragere mi-au solicitat sa le trimit dovezi ale acelor carduri care nu erau ale mele. Mi-am inchis contul de urgența. Cauta tot felul de motive sa nu plateasca, si nu platesc. Am avut cateva retrageri ok, platite insa incepand cu a doua jumatate a anului 2021 e jale. Nu inteleg , sefii impun operatorilor sa nu faca platile pentru ca doar intr-o afacere de familie toti trag la acelasi jug. Imi dau seama ca la sedintele de lucru se pune accentul pe  “modalitati de furt si pacalire ale jucatorilor “ Nu am facut plangere la ONJN pentru ca am auzit de la prieteni ca sunt cam mana in mana. Am prieteni cu probleme similare care au facut sesizari insa au ramas cu promisiuni. Intr-o tara normala ar trebui sa fie respectata o amarata de lege. 
Copy the token