florinaugustin1977
Bloguri
Comentarii3
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!
Insa exista o mare problema, deci nu va aruncati cu capul inainte ca nu primiti nimic din cer picat, pe degeaba, sunt niste cerinte smechere la mijloc :)))) Iata-le, le afisez mai jos:
La această secțiune apar toate bonusurile actuale disponibile. Primul bonus de pe lista de bonusuri așteaptă să fie convertit în bani reali. Iată cum funcționează:

Primul bonus de pe lista ta va fi împărțit în mai multe sume mai mici.
Jucând jocuri (cu bani reali), poți converti treptat bonusul în bani reali.
De îndată ce ajungi la miza necesară pentru a converti o parte din bonusul tău, acesta va fi creditat, automat, la soldul tău ca bani reali.
Poți converti părți din bonus în bani jucand până când întregul bonus a fost convertit sau bonusul expiră.
În ambele cazuri, următorul bonus de pe lista ta va devenii activ și va fi împărțit în mai multe sume mai mici, gata pentru a juca din nou.


Deci....mare smecherie pe cei de la Admiral, pai mai bine joc in continuare la agentia de la care voiam sa plec :))))))))))))
1 ianuarie 2018
100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!
am gresit, scuze, banii se vireaza imediat dupa validarea contului, mii de scuze inca odata, am testat pe propria piele si dupa cateva ore am avut banii in cont.
1 ianuarie 2018
100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!
Trebuie sa depui ca sa beneficiezi si de bonusul de 200 ron, nu primiti doar daca trimiteti documentele de validare a contului, sunt minciuni asta, am coleg care a facut asta si a primit.....experienta :))))
1 ianuarie 2018
Copy the token