tipsterscorner
Bloguri1
Comentarii5
Feedback2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

  • Cristian
  • Voi posta pariurile pe care le joc eu, personal. Ma astept la un profit in jur de 15%. Pariurile mele sunt din multe sporturi, fotbal si tenis in principiu. Va urez succes!
    0 puncte • Pozitia 86 • 0 urmaritori

    tgm x iasi, over 1.5 LIVE

    Se joaca frumos. Cred ca va mai fi macar 1 gol. Multi juniori pe teren.
    Comentarii
    Cont blocat
    Au mai spus ceva? Mie nu mi-au raspuns nici macar la mail...
    21 iunie 2017
    Cont blocat
    Salut!
    Multumesc. O sa scriu aici rezultatul anchetei lor.

    O zi buna,
    Alin
    12 iunie 2017
    Cont blocat
    Salut!

    Multumesc pentru raspuns. E un raspuns care imi confirma ca sunteti un site bun, serios. Va multumesc.
    Am fost un pic frustrat dupa ce am citit primu dvs raspuns, insa acum m-am linistit.

    Ce mi se pare aiurea in toata povestea asta, este ca alte case de pariuri mi-au validat pariul. In timp ce asta nu :-).
    Daca e o frauda anchetata la nivel de ITF, atunci nici o casa nu ar trebui sa te plateasca. Daca insa nu e nici o ancheta oficiala, atunci ar trebui sa te plateasca toate, parerea mea.

    Dintre toate casele cea mai buna mi se pare pinnaclesports. Ei nu limiteaza, poti castiga mii de euro pe luna la ei, si nu te limiteaza.
    Mi se par super.
    8 iunie 2017
    Cont blocat
    Salut!

    Spune-mi atunci, care sunt cazurile in care ma puteti ajuta? Nu o spun cu rautate, dar nu inteleg sincer rostul de a face o reclamatie, daca "Ei au dreptul prin regulament sa blocheze orice cont, pe motiv de suspiciune doar, fara a fi nevoie sa se aduca probe."

    Pai atunci ce facem aici? Ce rost mai are?
    Hai sa ne lasam de pariuri. Ca si asa bani faci greu, si cand faci, iti blocheaza contul.

    Referitor la unibet, unibet si 888 sunt de fapt 2 instante ale aceleiasi case de pariuri. Au acelasi proprietar, o firma din Suedia.
    Am cont si la unibet, acolo joc acum. Dar ma astept din moment in moment sa imi blocheze contul.
    6 iunie 2017
    Monaco - Dortmund + Barcelona - Juventus. Pontul Ioanei Cosma
    Nu mai e Guardiola la Barcelona..breaking news :-)
    19 aprilie 2017
    Reclamatii

    Cont blocat

    In afara competentei
    Am contul blocat de ceva timp. De pe 10 mai, mai exact. Mi s-a spus ca am avut "betting patters" dubioase. De fapt, eu am pariat pe un meci de ITF, care probabil lor li s-a parut suspect. Am avut 4100 ron blocati in cont. O parte din ei, mi-au fost trimisi inapoi(3400 ron). Asta pt ca imediat dupa ce am jucat, am retras acesti 3400 RON. Deci mi-au acceptat retragerea, dar contul a ramas blocat, si restul banilor pana la 4100 blocati evident..
    Recenzii
    Puncte forte:
    au o o oferta bogata au un buton de search
    Puncte slabe:
    m au limitat dupa cateva pariuri. Nici nu al castigat mult. Am iceput cu 300 ron si cand am ajuns la 2100 ron gata m au limitat. Nu am jucat nimic dubios.Am castigat o cota de 5.75 pe un volei pe plaja, dar inainte de asta jucasem si alte cote mari si pierdusem. Sint absolut nesimtiti. Te liniteaza fara sa iti spuna nimic. Si can vrei sa iti scoti banii primesti mesajul asta Vă mulțumim pentru email-ul dvs! Conform răspunsului primit din partea departamentului de verificări cu privire la problema dvs., dorim să vă informăm că există anumite limitări realizate pe contul dvs. Aceste limite de pariere sunt rezultatul deciziei departamentului relevant și s-au efectuat în baza clauzei 9.31 din Termeni și Condiții ai paginii noastre. Din păcate, departamentul Relații Clienți nu cunoaște mai multe despre această temă și nici nu poate influența sau anula decizia deja luată. Dacă vor exista noi informații cu privire la această situație vă vom informa corespunzător. Mulțumim pentru înțelegere!
    Puncte forte:
    Plusuri: -pot depune cu skrill. -pot juca sume maricele, pe care nu am putut sa le joc la superbet sau unibet, pe acelasi meci(ex: 3900 ron pe un combo de 2 meciuri, 1.61 cota, WON apropos) -au foarte multe meciuri in oferta. Mi s-a intamplat sa gasesc la live la ei meciuri care nu erau nicaieri altundeva. Inteleg ca au probleme cu anumite sporturi, dar cel putin la fotbal si la tenis sunt ok.
    Puncte slabe:
    -dureaza mult sa retrag. Am depus de pe skrill, si retragere se pare ca se face tot pe skrill -departamentul lor de suport nu iti ofera absolut nici un ajutor. ma refer strict la livechat. iti spun doar ca cererea ta a fost trimisa la departamentul aferent.

    tipsterscorner

    Copy the token