Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Primul pariu la Red Sevens

Nu este foarte dificil sa efectuezi primul pariu la redsevens, cea mai recenta casa de pariuri online care a reusit sa ia licenta de operare in Romania.

Redsevens este un operator de jocuri de noroc la distanta care a obtinut dreptul permanent de organizare si exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia 2598 emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila din data de 1.01.2019.

Pasul 1: Inregistrare cont

Site-ul oficial al casei de pariuri redsevens – www.redsevens.ro

Odata intrat pe site, pentru a te inregistra selecteaza butonul „Inregistrare”, aflat in partea dreapta sus.  Inregistrarea este impartita in doua parti, fiecare durand cateva zeci de secunde, maxim un minut. Datele introduse trebuie sa fie identice celor din buletin.

 In prima parte ti se cere sa completezi detaliile, in acest sens trebuind sa furnizezi adresa ta de mail, parola (una la alegere), pseudonimul (ID-ul) si numarul de telefon. Parola trebuie sa aiba minim 6 caracter e si sa contina cel putin o litera mare si un numar. De asemenea, pentru a putea trece mai departe bifeaza casuta de jos conform careia atesti faptul ca ai implinit cel putin 18 ani, dar si sa iti exprimi acordul pentru prelucrarea datelor, date ce sunt folosite pentru comunicarea cu utilizatorul.

5cf0dcf32b074_1559289075.jpg

Al doilea pas il reprezinta introducerea datelor personale, cum ar fi prenumele, numele de familie, tara, CNP-ul tau, orasul, strada sau blocul/numarul casei. Totodata, poti bifa casuta conform careia doresti sa primesti mesaje de marketing si informative pe adresa de mail si/sau pe numarul de mobil. Alternativ, poti lasa casuta debifata. Apoi, apasa butonul „Finalizare”, iar contul iti va fi creat.

5cf0dd16f1766_1559289110.jpg

Este necesar sa folositi numai date reale la creare cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Pentru verificarea contului acceseaza meniul „Profilul meu” din partea dreapta sus si intra in sectiunea „Documente”. Acolo iti poti incarca din calculator o copie a actului de identitate (buletin/pasaport).

thumb_5cf0dd65885da_1559289189.jpg

Pentru ca un cont sa fie verificat in intregime trebuie sa-ti verifici si adresa de mail. Nu ti se trimite mail pentru confirmare imediat dupa crearea contului, aceasta actiune trebuind intreprinsa manual. Mai exact, selecteaza omuletul rosu din dreptul contului tau (langa „Depunere”) si iti va aparea o fereastra in care trebuie sa apesi butonul „Trimite cod”. Codul primit pe mail trebuie apoi introdus in fereastra care iti va aparea imediat pe site-ul Redsevens.

5cf0dd7e15041_1559289214.jpg

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Imediat dupa inregistrare iti va aparea o fereastra care iti ofera posibilitatea de a depune bani in cont. Alternativ, poti efectua un depozit selectand butonul „Depunere” din partea dreapta sus. Cei care nu au contul verificat pot efectua depuneri doar prin card de credit (VISA sau Mastercard). Ceilalti pot alege dintre card de credit, Skrill, Neteller, transfer bancar sau cash prin intermediul agentiilor offline.  

Completeaza apoi in casuta aferenta suma pe care doresti sa o depui. De punctat ca in cazul in care nu ai efectuat verificarea contului nu poti depune mai mult de 900 lei. De asemenea, daca doresti poti selecta sa beneficiezi de bonusul de bun venit, care e la cazino si care poate atinge suma de 2 000 lei. Astfel, 100% pana la 900 lei ii vei primi in prima transa, iar 150% pana la 1 100 lei dupa ce iti vei verifica al tau cont. Totodata, in acea fereastra vei putea vizualiza atat sumarul depunerilor, cat si sumele bonus avute de-a lungul timpului.

5cf0dda4b931e_1559289252.jpg

Suma minima pe care o poti depune in contul de pariuri este 50 lei. Exceptie face depunerea prin agentiile offline, aici depozitul minim fiind 10 lei. Depozitul maxim pentru sumele verificate este de 50 000 lei, indiferent de metoda aleasa. Depozitele sunt transferate instant in balanta ta, nefiind percepute comisioane.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Sa plasezi primul pariu la redsevens este foarte simplu chiar si pentru cineva care pariaza pentru prima oara online.

Din meniul aflat in stanga poti selecta cu usurinta sportul pe care vrei sa pariezi, apoi competitia si, in cele din urma, evenimentul dorit. Alternativ, pentru a nu mai pierde timp, tot in partea din stanga vei observa o casuta de search, unde este suficient sa scrii minim 3 litere pentru a-ti aparea intr-o lista toate competitile si evenimentele care au in componenta acele litere.

Odata selectata optiunea pe care o doresti, aceasta va aparea pe biletul de pariuri, care se afla in partea dreapta a paginii. Daca doresti sa ai un bilet care sa contina mai mult de o selectie, selecteaza optiunea dorita pentru un alt eveniment, iar ea va aparea pe biletul de pariuri alaturi de prima selectie.

5cf0ddbe0d9bb_1559289278.jpg

Pe bilet se pot plasa pariuri simple, combinate, tip sistem sau cu baza. Miza minima a unui bilet este 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Redsevens ofera cele mai comune metode de retragere disponibile. Concret, poti retrage prin intermediul cardului bancar, al transferului bancar sau al portofelelor electronice Skrill sau Neteller. De asemenea, poti retrage banii de la agentiile stradale. Cu exceptia transferului bancar, retragerea trebuie efectuata prin intermediul aceleiasi metode prin care s-a efectuat si depunerea.

5cf0dde5ec520_1559289317.jpg

Retragerea minima la casa de pariuri Redsevens este de 50 RON, indiferent de metoda aleasa. Nu se aplica comision la retragere

Timpul de procesare al retragerilor variaza de la o metoda la alta. Astfel, retragerile prin Skrill sau Neteller sunt procesate in 1-2 zile, iar cele prin agentiile offline in aproximativ 24 ore. Cat despre retragerile prin card sau transfer bancar, in general, sunt procesate in minim 3 zile.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.