Wolverhampton – Southampton: pronosticuri fotbal Premier League

Sfintii sunt in cautarea celei de-a patra victorie consecutiva in Premier League.

Luni este zi de fotbal in Premier League, la ora 22:00 se joaca duelul dintre Wolverhampton Wanderers si Soton. Este ultimul joc al etapei cu numarul 9 din Premier League si poti sa-l urmarestiu pe Eurosport.

Wolves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa patru meciuri in care a izbutit trei victorii si un rezultat de egalitate, Wolves si-a gasit nasul in meciurile din campionat. A fost invinsa cu 1-0 de Leicester, confirmandu-se cotele afisate de catre agentiile de pariuri online. Important pentru ea ca ramane pe loc de jumatatea clasamentului si pentru moment nu se gandeste la locurile din subsolul clasamentului. Este pe locul 10, cu 13 puncte, la egalitate cu UNited si Palace, dar dintre ele sta cel mai slab in privinta golaverajului. A luat un gol mai mult decat cele opt pe care le-a inscris.

  • Echipa probabila: Patricio – Boly, Coady, Kilman – Semedo, Moutinho, Neves, Ait-Nouri – Podence, Neto – JImenez 
  • Accidentat: Jonny

Southampton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sfintii joaca prea bine in acest moment pentru a nu-si permite sa sa gandeasca la un nou joc incheiat pozitiv. Vin dupa trei victorii consecutive, rezultate care i-au aruncat pe locul 6, cu 16 puncte, foarte aproape de primele locuri. Intre ei si formatia de pe treapta a doua stau doua lungimi, dar de retir si meciul mai putin jucat. Desi vor juca in deplasare nu sunt motive de ingrjorare, este postura care le-a adus doua victorii, o remiza si un singur esec. Palace este singura echipa care si-a pastrat toate punctele cand a primit vizita lui Soton.

  • Echipa probabila: McCarthy – Walker-Pieters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse, ROmeu, Djenepo – Amans, Walcott
  • Accidentat: Danny Ings

Wolves - Southampton: cote la pariuri si predictii pariuri

Jocul prestat de Soton in compania luiWolves nu a fost unul coningator in editia anterioara de campionat. Cred ca lucrurile s-au mentinut oarecum la acelasi nivel, desi acum traverseaza o perioada mai buna. Insa, lupii stiu bine ce inseamna un joc acasa si in compania unei echipe accesibile precum este cea de luni seara. Drept urmare, cred ca gazdele vor face ce pot sa obtina cel putin un punct, fie daca asta implica sa stea mai mult in defensiva.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 0 / 27
Calcul:
-26 RON
ROI:
-0.3 %
Pariuri:
2044 / 37 / 1303
Calcul:
-14 626 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
48 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3393
2044 / 37 / 1303
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X pauza – 1X final