Vejle - Midtjylland. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,73 pentru un pariu pe goluri in duelul din Danemarca dintre Vejle si Midtjylland.

Un meci din etapa a patra din Danemarca Superliga in care sunt de parere ca vom avea spectacol si goluri inscrise de ambele parti este cel dintre Vejle si Midtjylland. Oaspetii pornesc ca favoriti in acest duel, insa tinand cont de faptul ca vin dupa dubla eliminatorie contra kazacilor de la Astana, contand pentru preliminariile Europa League si de faptul ca nu au deloc un start bun in noul sezon, sunt de parere ca ei nu vor avea deloc un meci usor.


Desi Vejle este nou-promovata in Superliga dupa ce a castigat in sezonul trecut divizia secunda si a obtinut promovarea directa, nu a inceput deloc rau sezonul si s-a mentinut neinvinsa, reusind 1 victorie si 2 remize iar cu aceste 5 puncte acumulate se claseaza pe locul 6 in prezent. Vejle a castigat in meciul de debut de acasa cu scorul de 3-1 contra lui Hobro, apoi a inregistrat doua remize cu acelasi scor, de 1-1, in deplasarea de la Brondby si apoi acasa cu Aarhus. Asadar in toate disputele lor ambele formatii au reusit sa inscrie, precum si in toate cele 3 meciuri de pregatire dinaintea sezonului.


Midtjylland a fost inconstanta in debutul de sezon si a inceput slab campionatul dupa o remiza in prima etapa, scor 0-0, pe teren propriu cu Aarhus, a urmat apoi o infrangere in deplasarea de la Aalborg, scor 2-1 iar in ultima etapa a reusit sa se impuna cu 3-1 contra celor de la Esbjerg. Ei au mai disputat un meci oficial in noul sezon, pierdut cu 2-1 in Kazahstan cu Astana. Asadar in 3 din cele 4 dueluri ale lor am avut goluri de ambele parti si, de asemenea, in toate cele 5 meciuri amicale disputate in pre-sezon.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide