Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Steaua Rosie Belgrad - Suduva: Ponturi Pariuri Liga Campionilor

0

Pe lituanieni ii asteapta o atmosfera incendiara.

Calificarea se joaca in "infernul" de la Belgrad.

Steaua Rosie Belgrad: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana Serbiei a inceput greoi acest sezon si s-a vazut faptul ca e prima partida oficiala. Acestia au dominat la capitolul statistici in mansa tur din Lituania, insa nu au reusit sa marcheze. Trupa din Belgrad a avut o posesie de 56%, si-a creat 17 oaczii de gol si a sutat de 5 ori pe spatiul portii. Ghanezul Boakye si mai apoi sarbul M. Pavkov nu au reusit sa penetreze poarta lui I. Kardum, insa de aceasta data lucrurile stau altfel. Steaua Rosie evolueaza in fata propriilor suporteri, pe un teren unde greu oaspetii pleaca victoriosi.

Suduva: Forma de moment, ultimele rezultate, statistica

Campioana Lituaniei a reusit sa reziste atacurilor in val ale sarbilor, pe teren propriu. Suduva si-a creat o singura ocazie importanta de gol, in minutul 79. Atunci, Aleksandar Zivanovic a fost servit perfect in careul mic, insa acesta a sutat pe centrul portii, mingea fiind o prada usoara pentru portarul Milan Borjan. Suduva se afla in plin sezon competitional, iar echipa este din nou la conducerea clasamentului in Lituania. Acestia au 42 de puncte adunate in 17 partide, doua mai multe decat singura contra-candidata, Zalgiris. 

Steaua Rosie Belgrad - Suduva: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Teoretic, Suduva are inca sanse reale la calificare. Echipa a reusit sa evite primirea unui gol pe teren propriu si o deschidere de scor in aceasta seara ii pune intr-o postura extrem de buna. Practic insa, sansele echipei sunt destul de mici. Suduva nu a produs prea mult fotbal in tur si ma indoiesc ca va ataca mai mult la Belgrad. Steaua Rosie se transforma complet atunci cand evolueaza in fata propriilor suporteri, iar ratarea calificarii astazi ar fi pentru ei un dezastru. Ma astept de la campionii Serbiei sa domine complet partida si sa se impuna fara emotii.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Fortuna Bet - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 25
Profit:
-917 RON
ROI:
-19.1 %
Pariuri:
192 / 0 / 133
Profit:
-2 347 RON
ROI:
-7.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 48
23 / 0 / 25
Profit:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 330
192 / 0 / 133
Profit
ROI: -7.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1 pauza / 1 final
Comentarii
Niciun comentariu momentan