Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

St. Petersburg - CSKA Moscova: Ponturi hochei KHL

0

Poate fi ultimul meci, pentru ca SKA St. Petersburg conduce cu 3-2 la general si se joaca cel mai bun din sapte intalniri

Episodul 6 al meciului dintre St. Petersburg si CSKA Moscova are loc duminica, de la ora 17:00, in “Ice Palace”. Gazdele acestui duel conduc cu 3-2 la general, in conditiile in care se joaca cel mai bun din sapte intalniri.

St. Petersburg: La un singur succes de finala KHL

St. Petersburg a prelungit suspansul pentru semifinala playoff-ului KHL, asta dupa ce a condus si cu 3-1 in urma cu doua zile a jucat la Moscova si a preferat sa joace fara a tura motoarele, pierzand cu 0-3. Miza principala este cea a meciului de duminica, o eventuala victorie atunci o trimite pe SKA in finala. Nu o sa fie un meci usor, dar trebuie sa admiram nivelul bun al jocului prestat in playoff, datorita caruia le-a lasat acasa pe Spartak Moscova si Yaroslavl.

Gusev si Plotnikov sunt cei mai buni jucatori de atac in faza aceasta a playoff-ului. Daca primul este al treilea in topul marcatorilor KHL, cu opt goluri si noua pase de gol, Plotnikov a inscris si el doua goluri, dar a pasat decisiv in zece randuri.

CSKA Moscova: Replica timida pe patinoarul din “Ice Palace”

Moscova a dat playoff-ului KHL trei echipe mari si late, dar acum ar putea ca in finala sa nu aiba loc si acestea. CSKA a ajuns cel mai departe, asta si pentru ca a invins-o pe Dynamo Moscova cu 4-1, in sferturile de finala. De altfel, acel meci pierdut a fost singurul pana la intalnirea din semifinale, pentru ca in optimi am avut un 4-0 sec contra celor de la Podolsk. Aceasta nu are alta alternativa, este acum obligata sa castige in “Ice Palace” pentru a impinge semifinala in meciul decisiv.

Este o echipa in adevaratul sens al cuvantului, are jucatori ce stiu cum sa puna problema in faza de atac. Grigorenko este cel mai bun, acesta a participat activ la 14 goluri, marcand in sapte randuri si oferind pase decisiv in tot atatea.

St. Petersburg - CSKA Moscova: Pronosticuri hochei si cote la pariuri

Doua dintre cele trei victorii ale celor de la St. Petersburg au venit jucand acasa, acolo unde CSKA s-a dovedit depasita. Acum este o oportunitate tocmai buna pentru ca echipa gazda sa castige si sa mearga in finala. Este obisnuita cu presiunea, ea a castigat ultimeel sase dueluri din Ice Palace, doua dintre ele venind dupa prelungiri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
St. Petersburg castiga inclusiv in prelungiri
Comentarii
Niciun comentariu momentan