Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Rojer/Tecau - Pella/Schwartzman: Predictii tenis dublu masculin Roland Garros

0

Rojer/Tecau au jucat foarte bine pana in acest punct, nu au pierdut set.

Luni, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer ii vor intalni pe Guido Pella si argentinienii Guido Pella si Diego Schwartzman, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin. Meciul se va disputa luni, dar nu inainte de ora 12:00.

Horia Tecau/Jean Julien Rojer

Pana acum a fost un turneu unde pariurile pe care le-am ales au fost castigoare. Doua dintre ele le-au vizat pe Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, acestia reusind sa aiba un parcurs bun. Nu au pierdut set pana in acest punct al Roland Garros si acest lucru, sigur, le ofera o incredere suplimentara in fortele lor. Mai mult decat atat, in turul anterior au jucat aproape perfect, atunci cand aveau cea mai mare nevoie. Astfel, desi favoriti numarul 10 la Roland Garros 2019, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au trecut cu 6-3, 7-6 (7), de perechea americana Mike si Bob Bryan.

Guido Pella/Diogo Schwartzman

Deloc straini de probele de dublu, desi i-am vazut si in proba de simplu, argentinienii Guido Pella si Diogo Schwartzman au reusit sa profite de parcursul accesibil pe care l-au avut. A fost un start de competitia unde s-au acomodat mai greu, drept pentru care au si castigat in set decisiv, 7-5, in fata perechii Gaston/Tabur. Apoi le-a fost mai usor, nu au mai avut meciuri la simplu si s-au focusat asupra mecurilor de dublu. Au castigat in doua seturi, in fata perechilor Berrentini/Sonego (6-1, 6-3) & Barrere/Halys (6-4, 6-4).

Rojer/Tecau - Pella/Schwartzman: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Spre deosebire de Tecau/Rojer, care este o echipa de mult timp, exclusiv de dublu, Pella/Scwartzman s-au reusit pentru sezonul de zgura. Au mai participat la doua competitii inainte de Roland Garros, unde rezultatele au fost pe masura. Totusi, romanul si partenerul sau au un joc mai bun, la fileu se inteleg mai bine, iar aceasta chimie sudata in anii in care au jucat impreuna, ma astept sa ii duca in faza urmatoare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
104 / 0 / 45
Profit:
+1 084 RON
ROI:
7.3 %
Pariuri:
995 / 7 / 608
Profit:
-3 281 RON
ROI:
-2.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 149
104 / 0 / 45
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1614
995 / 7 / 608
Profit
ROI: -2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rojer/Tecau sa castige primul set
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic ponturi actuale de la expertii si tipsterii cu cele mai bune statistici. Fara spam, doar ponturi.

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde