Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Orlando Magic - New York Knicks. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Orlando Magic si New York Knicks, din NBA, la o cota de 1.90.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Orlando Magic - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Magic este la .500


Orlando Magic este pe pozitia a 8-a in Conferinta de Est, cu 8 victorii si 8 infrangeri. Sase dintre succese au venit in ultimele 8 partide, asa ca forma celor de la Magic este una extraordinara. Ultima victorie a venit in noaptea precedenta, 130-117, acasa, cu Los Angeles Lakers. Vucevic a avut 36 de puncte si 13 recuperari, in timp ce Gordon a pus doar 12 puncte, 3 pase si 6 recuperari. Aaron a avut niste probleme la glezna, fiind incert inainte de meci, si-n plus a trebuit sa se apere si la LeBron James.


New York Knicks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Knicks n-au pretentii in acest sezon


New York Knicks a adunat doar 4 victorii in primele 16 partide, iar norocul este ca se afla in Conferinta de Est, una modesta, asa ca ocupa totusi locul 12. Sunt patru infrangeri la rand pentru Knicks, ultima acum 2 nopti, 124-129 la NOP. Hardaway Jr. a avut 30 de puncte, 2 pase si 8 recuperari, insa Kanter, cu doar 15 minute pe parchet, n-a pus decat 8 puncte si 5 recuperari. Turcul a avut un match-up nefavorabil cu Anthony Davis, de unde si putinele minute pe care le-a prins.


Orlando Magic vs New York Knicks: Echipele probabile si jucatori indisponibili

Orlando Magic
Augustin, Fournier, Vucevic, Gordon, Iwrundu
New York Knicks
Mudiay, Hardaway Jr, Robinson, Trier, Knox


Mozgov este absent de la gazde, iar Gordon este inca o data incert, in timp ce New York nu poate conta pe Lee, Porzingis si Thomas.


Orlando Magic vs New York Knicks: Rezultate directe (H2H)

In singura disputa directa din acest sezon, Magic s-a impus in deplasare cu 115-89. A avut un avantaj de 20 de puncte inca dupa primul sfert, pe care a reusit sa si-l conserve. Orlando a castigat 5 dintre ultimele 6 partide cu Knicks.


Orlando Magic vs New York Knicks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie), gazdele au o cota de 1.57 la victorie, in timp ce oaspetii beneficiaza de o cota de 2.50. Dupa un meci complicat cu Lakers, cred ca nivelul celor de la Orlando va scadea putin. Iar de acest lucru va putea profita Kanter, care ar trebui sa intre 20-25 de minute de pe banca. Turcul are o medie de 15.2 puncte, 11.3 recuperari si 1.9 pase in acest sezon. Poate sa fie meciul lui.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.90
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 21
Profit:
-517 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
310 / 9 / 226
Profit:
-602 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 43
22 / 0 / 21
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 546
310 / 9 / 226
Profit
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Kanter peste 27,5 puncte/pase/recuperari
Comentarii
Niciun comentariu momentan