Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Olimpija Ljubljana - RFS: Ponturi pariuri fotbal Europa League

0

Olimpija intalneste o echipe care isi face debutul in cupele europene

Joi, 11 iulie, de la ora 21:00, “Stadion Stozice” gazduieste infruntarea dintre Olimpija Ljubljana si RFS, din cadrul primei manse din turul 1 preliminar al Europa League.

Olimpija Ljubljana: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ne pregatim incet si sigur de startul campionatele din Europa, lucru asteptat de toti pariorii. Totusi, Olimpija Ljubljana s-a pregatit cu meciuri amicale, dispute in care a reusit sa inscrie, dar nu a castigat. De altfel, a ajuns pana in aceasta faza pentru ca a reusit ca in editia trecuta de Prva Liga sa se claseze pe locul al doilea. Nu a fost singurul lucru pe care l-a reusit, pentru ca Olimpija si-a trecut in cont si un trofeu. Ea a fost invingatoarea in finala Cupei Sloveniei, unde s-a duelat cu Maribor, o alta formatie abonata la cupele europene.

RFS: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

FK Rigas Futbola Skola pe numele ei “din buletin”, echipa din Letonia a fost a treia la finalul editiei trecute de Virsliga. Traseul acestei este unul cel putin ciudat, pentru ca, desi este infiintata in 1962, abia in 2014 a intrat in prima liga. A reusit sa patrunda in primul esalon dupa ce Skonto Riga nu a reusit sa obtina licenta. Mai mult decat atat, este pentru prima oara cand joaca in cupel europene, nefiind deloc surprinzator acest lucru. Poate sa produca surpriza pentru ca este in plin sezon, dar are nevoie de mult mai mult. In trei din ultimele ei trei meciuri oficiale disputate in ultima luna a pierdut.

Olimpija Ljubljana - RFS: Cote la pariuri si predictii pariuri

Vorbim despre o echipa familiarizata sa joace cu echipe modeste si care stie cum sa puna problema si o alta, care acum isi face debutul in Europa. Este clar ca liga din slovena este peste fotbalul de prima mana din Letonia, deci, din start am sa aleg un pronostic care vizeaza echipa gazda. In aceste conditii, desi nu sunt cotele afiasate, am incredere in Olimpija, o formatie pe care am vazut-o in cateva meciuri din editia trecuta si arata destul de bine pe teren propriu.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 31
Profit:
-401 RON
ROI:
-5.3 %
Pariuri:
1056 / 7 / 661
Profit:
-4 996 RON
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
45 / 0 / 31
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1733
1056 / 7 / 661
Profit
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga
Comentarii
Niciun comentariu momentan