Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Nordsjaelland v Copenhaga. Pariul lui Gavan

20.05.2018
253
0

Tipsterul Legalbet Gavan ne recomanda un pariu pe goluri cu o cota de 1,47 la partida din Danemarca dintre Nordsjaelland si Copenhaga.

In ultima etapa din Danemarca, Nordsjaelland primeste vizita celor de la Copenhaga. Meciul este extrem de important deoarece cele doua se lupta pentru locul 3 care va juca un meci de baraj pentru participarea in Europa League in sezonul viitor. In mod normal una dintre cele doua se va califica pentru ca nu vad ca Sonderjyske sau Aarhus sa puna probleme vreuneia la baraj. In acest moment echipa gazda ocupa locul 3 cu 58 puncte, fiind urmata la un punct distanta de Copenhaga. In acest sezon Nordsjaelland a castigat ambele meciuri din sezonul regulat, insa in play-off Copenhaga s-a impus acasa cu 2-1 si e favorita sa castige si acum. In ultimele sase meciuri directe, doar o singura data s-a intamplat ca una dintre echipe sa nu marcheze.   


Forma celor doua nu e prea grozava, amandoua avand doar doar cate o singura victorie in ultimele patru etape.   In ultima etapa, Nordsjaelland a remizat 0-0 in deplasare la Aalborg, insa inaintea acestui meci au avut opt meciuri consecutive in care ambele echipe au marcat. De cealalta parte Copenhaga a pierdut la zero in ultimele doua etape, dar inaintea acestor meciuri a avut noua meciuri la rand in care au inscris ambele echipe. Amandoua stau foarte bine la capitolul goluri in cele 35 de etape din acest sezon: Nordsjaelland 76 marcate si 58 primite, respectiv Copenhaga 65 marcate si 47 primite.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
136 / 7 / 96
Profit:
-1 251 RON
ROI:
-5.2 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

Pariuri: 0
0 / 0 / 0
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Profit
ROI: -5.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept