Nikoloz Basilashvili — Galan Riveros: pronosticuri Tenis ATP Munchen

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Basilashvili vs. Galan.

Joi, 29/04/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Nikoloz Basilashvili si Daniel Galan Riveros vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Munchen (Germania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.78 @ Nikoloz Basilashvili vs. 2.05 @ Daniel Galan Riveros!

NIKOLOZ BASILASHVILI (#35 ATP)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut si este stabilit la Tbilisi (Georgia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si cel mai sus a fost al 16-lea in lume in ierarhia mondiala de simplu! Se poate lauda cu un turneu important de nivel ATP World Tour cucerit in sezonul regulat, pe hardul outdoor de la Doha (i-a invins acolo pe Federer, Fritz, Bautista-Agut). Din postura de “outsider” a trecut de Thiago Monteiro (6-2 6-3) in runda inaugurala de la ATP Munchen!

  • VICTORII Basilashvili vs. Galan: nu au jucat

GALAN RIVEROS (#115 ATP)

Va implini curand varsta de douazeci si cinci de ani, iar ca principal obiectiv in viitorul apropiat isi doreste sa intre in premiera in prima suta mondiala (cel mai sus a fost al 110-lea tenismen al lumii). De departe are zgura ca suprafata favorita, este de asemenea dreptaci si loveste backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si are in palmares doua titluri de nivel ATP Challenger Tour, ambele pe zgura. Debutant in cadrul competitiei ATP de la Munchen, a trecut in faza calificarilor de neamtul Mischa Zverev (6-3 6-3) si slovacul Norbert Gombos (6-3 6-4), apoi de americanul Sebastian Korda (6-1 7-6) in primul tur de pe tabloul principal, legand astfel trei succesuri fara sa cedeze vreun set.

  • VICTORII Galan vs. Basilashvili: nu au jucat

Nikoloz Basilashvili – Galan Riveros: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie a gruzinului atat pentru plusul de valoare si experienta pe care de departe le are, dar si pentru ca de-a lungul carierei a demonstrat prin performante certe ca se simte excelent atunci cand joaca pe zgura, pe taram german: a castigat in doi ani consecutivi turneul ATP World Tour de la Hamburg (2018 & 2019), competitie mai prestigioasa care aduna tenismeni cu adevarat consacrati! Nikoloz Basilashvili s-a simtit excelent pe teren in disputa cu brazilianul Thiago Monteiro, partida in care a avut procentaje excelente in special pe parte de retur: 49% puncte castigate pe prima minge de serviciu a adversarului, respectiv 50% puncte adjudecate pe a doua minge de serviciu a acestuia (si-a procurat sapte oportunitati de break, dintre care pe cinci dintre ele a si reusit sa le fructifice). Daniel Galan Riveros are spirit combativ, serviciu bunicel, lovituri puternice, dar inca are si destule minusuri.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 3 / 10
Calcul:
+149 RON
ROI:
4.8 %
Pariuri:
279 / 19 / 212
Calcul:
-1 495 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
18 / 3 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 512
279 / 19 / 212
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Basilashvili
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde