Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Moldova - Andorra: Pronosticuri fotbal preliminarii Euro 2020

0

Moldova este neinvinsa in duelurile directe cu Andorra, insa, este prima lor intalnire intr-un meci oficial.

Sambata, 8 iunie, de la ora 19:00, la Chisinau, pe “Stadionul Zimbru”, Republica Moldova joaca impotriva Andorrei, intr-un meci din etapa a treia a calificarilor pentru Euro 2020. Cele doua formatii fac parte din Grupa H, sunt outsidere, in fata unor nationale mult mai puternice, precum Franta, Turcia, Islanda si Albania.

Moldova: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alexandru Spiridon primeste credit din partea moldovenilor si conduce nationala Moldovei si pentru aceste preliminarii. Asta nu inseamna si ca lucrurile ar fi mers foarte bine cu el la carma. Cel putin in aceasta competitie a pierdut lamentabil, dar nici programul nu a fost de partea ei. A fost 1-4 cu Franta si 0-4 cu Turcia, doua dintre favoritele calificarea la Euro 2020. Pe de alta parte, avantajul de a juca pe terenul propriu este unul important, nationala antrenata de Alexandru Spiridon a reusit sa-i inscrie campioanei mondiale in exercitiu. Tot acolo a pierdut o singura data in ultimele patru jocuri oficiale.

Andorra: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa doi ani de la ultimul succes intr-un meci oficial, Andorra vine cu gandul sa faca din nou surpriza. Ar fi ceva sa castige jucand in deplasare, pentru ca in meciurile oficiale, in fata unor echipe mai bine vazute decat ea, nu s-a intamplat sa faca asta. Are o problema si in ceea ce priveste golurile inscrise, lucru observat in acest start de campanie. Dupa doua intalniri, are 0 puncte si tot 0 in dreptul golurilor inscrise, asta dupa ce le-a intalnit pe Islanda (0-2) si Albania (0-3). Ambele jocuri au avut loc pe teren propriu, in luna martie.

Moldova - Andorra:  Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt cele mai slabe doua echipe din Grupa H, drept pentru care meciul o sa fie mai putin urmarit. Totusi, Moldova imi pare sa fie mult mai hotarata ca fotbalul ala putin pe care il face, sa il arate jucand acasa. In aceste conditii, merg pe varianta in care Spiridon&Co. sa obtina primelor lor trei puncte din aceasta campanie. Au mai fost adeversare de patru ori, in trei dintre meciuri Moldova s-a impus, iar in altul, scorul a fost egal.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victoria Moldova
Comentarii
Niciun comentariu momentan