Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Leverkusen - Zurich: Ponturi pariuri Europa League

0

Expertul Legalbet, iulianGGMU, va recomanda jocul dintre Leverkusen si Zurich, la o cota de 1.57

Din nou Europa League si asta inseamna ca vor intra in scena echipe cu potential si de la care asteptarile sunt mari. Leverkusen eatte una dintre ele si aceasta primeste vizita celor de la Zurich, in etapa a patra din faza grupelor, intr-un duel ce are ora de incepere la 22:00.


Vezi aici oferta pentru acest meci

Leverkusen: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este tocmai momentul oportun pentru "aspirine" sa joace din trei in trei zile si asta pentru ca au facut un meci se tot rasul in etapa trecuta de campionat, 1-4 terminandu-se jocul cu Hoffenheim. Avand statut de gazda, nu s-a repliat deloc cum trebuie si a fost mereu taxata de adversari. Probleme serioase nu are si in Europa League, Leverkusen ocupand locul al doilea, cu 6 puncte, dar un eventual succes ar putea echivala cu o calificare matematica in primavara si zic asta pentru ca outsiderele Ludogorets si Larnaka au cate un punct.


Zurich: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Aflata intr-o forma buna si cu moralul cat se poate de ridicat dupa ce a castigat la scor meciul din campionat, Zurich merge pe BayArena dornica sa produca surpriza si un eventual succes al acesteia ne-ar aduce un venit de zece ori mai mare decat miza. Nu o sa fie la fel de uaor ca in tur, cand a speculat fiecare greseala si a intors scorul, devenind singura echipa din grupa care are punctaj maxim. Dupa victorii la limita in fata lui Ludogorets si Aek Larnaca, in disputa cu Leverkusen a dat trei goluri, dar a si primit doua.


Leverkusen - Zurich: Rezultate directe (H2H)

  • 25.10.2018 - Zurich - Leverkusen 3-2
  • 19.12.2007 - Zurich - Leverkusen 0-5
  • 13.06.2007 - Zurich - Leverkusen 4-1


Leverkusen - Zurich: Cote pariuri si predictii pariuri

Pentru mine este cat se poate de clar ca Leverkusen vrea sa mearga mai departe folosindu-se de rezerve, dar acest lucru o si poate costa. Nu cred ca o sa fie cazul aici, ma astept sa evolueze total diferit de meciul din tur, asta si pentru ca exista o oarecare diferenta de valoare. Totusi, practica un stil de joc apropiat si asta sper sa ne aduca si un numarul de cel putin trei goluri, poate, toate sa apartina echipei gazda.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X & peste 2.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan