Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Juventus - Verona. Pariul lui Wallberg

18.05.2018
232
0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota marita de 1,65 pentru victoria favoritei in duelul din Serie A dintre Juventus si Verona.

Asa cum a obisnuit deja pe toata lumea, Juventus realizeaza un nou sezon foarte bun in Serie A la finalul caruia reuseste sa obtina un nou titlu de campioana, dupa ce la finalul acestei luni a cucerit si Cupa Italiei. In ultima etapa are sansa sa joace in fata propriilor fani si sa sarbatoreasca alaturi de acestia dupa ce va evolua contra unei echipe a celor de la Verona aflata intr-o forma extrem de slaba si lipsita de orice motivatie dupa ce si-a consemnat retrogradarea inca din urma cu cateva etape.


In ultimele cinci meciuri de pe Juventus Stadium torinezii au inregistrat 4 victorii si 1 infrangere cu un golaveraj foarte bun si solid de 11/3. De altfel, de-a lungul intregului sezon Juventus a fost cea mai buna echipa de pe teren propriu dupa ce a cedat doar 2 infrangeri si 1 remiza iar in rest a obtinut 15 victorii, cu un golaveraj impresionant de 43/7.


De partea sa, Verona vine dupa 5 infrangeri consecutive in disputele din deplasare, timp in care a totalizat un golaveraj foarte slab de 2/15. De-a lungul intregului sezon, Verona a fost a doua cea mai slaba echipa in duelurile de pe teren strain, intrgistrand 2 victorii, 3 remize si 13 infrangeri, cu un golaveraj ce vorbeste de la sine de 15/41.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri: 0
0 / 0 / 0
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept