Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Jeonbuk - Ulsan Hyundai: Pronosticuri pariuri fotbal K-League

0

Ultimele lor trei intalniri directe s-au lasat cu cel putin trei goluri si ambele au inscris

Duminica, 14 iulie 2019, de la ora 13:00, pe “Jeonju World Cup Stadium”, Jeonbul si Ulsan Hyundai isi vor masura fortele in cadrul rundei cu numarul 21 din K-League.

Jeonbuk: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Moral excelent pentru Jeonbuk, echipa care a reusit in ultimele doua etape de campionat sa isi arate adevarata fata. Le-a invins la pas pe Seongnam (3-1) si Daegu (4-1), in meciuri in care a evoluat atat acasa, cat si in deplasare. Sunt noua etape consecutive in care aceasta a stat departe de esec, ceea ce justifica din plin primul loc pe care il ocupa. Ea are 44 de puncte, cu unul mai mult decat adversara din meciul de duminica. Totodata, avantajul de a evolua pe terenul propriu este clar aproape mereu concrezatit, Jeonbuk avand sapte victorii, doua rezultate de egalitate si un singur esec, in asemenea dueluri.

Ulsan Hyundai: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O puternica urmaritoare a lui Jeonbuk, Ulsan Hyundai intra in acest joc din postura de ocupanta a locului al doilea, cu 43 de puncte. Ea are cea mai buna de fensiva din K-League, dar cu toate acestea nu se da la o parte cand vine vorba despre jucat fotbal. Tot de noua etape este neinvinsa si ea, avand sapte victorii si doua rezultate de egalitate inregistrate in tot acest timp. In etapa anterioara a reusit sa-si arate coltii. Jucand tot pe teren strain, aceasta a castigat cu 3-1 in fata celor de la Gyeongnam, in ceea ce a fost a doua victorie consecutiva.

Jeonbuk - Ulsan Hyundai: Cote la pariuri si predictii pariuri

Poate ca defensivele celor doua echipe sunt printre cele mai bune din K-League 2019, dar se anunta un meci spectaculos. Ele s-au mai duelat si in urma cu doua luni, timp in care Ulsan Hyundai s-a impus cu 2-1. De asemenea, ultimele trei intalniri directe au adus cel putin trei modificari de scor si ambele au reusit sa-si aduca contributia pe tabela de marcaj.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan