Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Jamaica - Honduras: Pronosticuri pariuri fotbal Gold Cup

0

Jamaica si Honduras nu au un joc spectaculos, prin urmare si pronosticul nostru este pe masura

Marti, 18 iunie, de la ora 04:00, pe “Indpendence Park” din Kingston, Jamaica o intalnete pe Honduras, in prima etapa din cadrul Grupei C a Gold Cup 2019.

Jamaica: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Moralul jamaicanilor este foarte ridicat inainte de debutul la Copa America 2019. Acest lucru si prin prisma faptului ca a reusit cu putine zile in urma sa o invinga cu 1-0 pe SUA. A fost un simplu meci amical, insa, a ridicat moralul elevilor antrenati de Theodore Whitmore. Interesant este si ce s-a intamplat in ultimele doua editii ale Gold Cup. Nationala statutului Jamaica a fost finalista, atat in 2015, cat si in 2017, aceasta a terminat pe locul al doilea. Este nivelul cel mai bun atins de aceasta in decursul istoriei aceste competitii, care dateaza din anul 1963 si pana in prezent.

  • Echipa probabila: Blake – Powell, Lowe, Francis, Lawrence – Labers, Hector – Foster, Vassell, Bailey – Orgill

Honduras: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nkivelul echipei nationale a Hondurasului este una mult sub asteptari. Totul a culminat cu infrangerea la scor suferita in amicalul contra Braziliei, in meciul jucat in urma cu o saptamana. A fost 0-7, insa, acesta este cu adevarat nivelul dintre ea si Jesus&Co. A fost a treia partida jucata in 2019 si al treilea meci in care nu reuseste sa se impuna, dupa ce precedentele doua intalniri au reprezentat rezultate de egalitate, 0-0, cu Ecuador si 1-1 cu Paraguay. In ceea ce priveste Gold Cup, Honduras are o istorie interesanta, de-a lungul timpului, mai exact in 1981, a reusit sa castige trofeul.

  • Echipa probabila: Lopez – Beckeles, M. Figueroa, H. Figueroa, izaguirre – Acosta, Lopez – Garrido, Quioto – Elis, Rojas

Jamaica - Honduras: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cele doua nationale s-au intalnit cu regularitate, insa, in cele mai multe dintre intalniri, partidele au fost stranse, golurile putine si echilibrul cuvantul de ordine. In patru dintre meciuri s-au intalnit in cadrul Gold Cup, trei dintre partide au adus goluri dintr-o singura parte. Posibilitatile ofensive sunt reduse, motiv pentru care un pariu ce implica putine goluri pare sa stea in picioare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
94 / 0 / 62
Profit:
-1 092 RON
ROI:
-7.0 %
Pariuri:
1007 / 7 / 628
Profit:
-4 633 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
94 / 0 / 62
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1647
1007 / 7 / 628
Profit
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan