Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Ingolstadt - Wehen: Ponturi fotbal Zweite Bundesliga

0

Dupa 2-1 in tur, Ingolstadt continua sa aiba prima sansa

Marti, 28 mai 2019, de la ora 19:15, pe “Audi Sportpark” are loc returul barajului de promovare/retrogradare, Ingolstadt - Wehen. In tur, Ingolstadt a reusit sa se impuna cu 2-1.

Ingolstadt: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ingolstadt s-a trezit pe final de sezon, iar dintr-o echipa retrogradata, a reusit o serie de sase meciuri consecutive fara esec, drept pentru care a terminat pe locul 16 in Zweite Bundesliga. A fost suficient pentru a avea o sansa in plus, sa lupte pentru ramanerea in cel de-al doilea esalon fotbalistic din Germania. Are sanse bune sa faca acest lucru, pentru ca are avantajul meciului din tur. Cu doar cateva zile in urma, Dario Lezcano a reusit sa inscrie cele doua goluri ale echipei sale. Tot el este cel care a dat doua goluri in ultimele trei meciuri avute acasa de echipa sa. Disputele acestea s-au terminat favorabil, doua fiind victorii, iar una dintre ele a fost remiza, dar tot cu goluri.

Wehen: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cotata inca din start cu sansa a doua la promovarea in cel de-al doilea esalon, in urma barajului, Wehen are o misiune ce pare greu de indeplinit. Ea a terminat sezonul de 3.Liga pe locul al treilea, cu un singur punct mai putin decat Karlsruher, echipa de pe locul secund si cea care a promovat direct. Totusi, cu toate ca in turul acestui baraj a pierdut acasa, golul marcat in minutul 90+6, de catre Daniel-Kofi Kyereh, este cel care o tine in joc. Urmeaza sa joace si in deplasare, iar acolo cu toate ca a reusit rezultate bune in 2019, a luat cel putin un gol in noua din cele zece asemenea intalniri disputate. Printre echipele care au inscris in poarta ei sunt si cele care au terminat Liga a 3-a pe locurile din zona rosie a clasamentului, Lotte, respectiv Cottbus.

Ingolstadt - Wehen: Cote la pariuri si predictii pariuri

Statistica meciului din tur a aratat cine este cu adevarat favorita. Ingolstadt a facut ce trebuie sa faca o echipa atunci cand joaca in deplasare si a pasat mai mult, detinand posesia. Mai mult, a inscris la fiecare ocazie clara pe care a avut-o. Tocmai din acest motiv isi permite sa stea “la cutie”, sa profite de eventualele spatii lasate libere de Wehen, echipa care este obligata sa iasa la joc, sa inscrie.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
93 / 0 / 55
Profit:
-445 RON
ROI:
-3.0 %
Pariuri:
1002 / 7 / 619
Profit:
-3 982 RON
ROI:
-2.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 148
93 / 0 / 55
Profit:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 1641
1002 / 7 / 619
Profit
ROI: -2.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X & peste 1.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan