Hubert Hurkacz — Hugo Dellien: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Hurkacz vs. Dellien.

Luni la pranz, 11/04/2022, nu mai devreme de ora 16:40, Hubert Hurkacz si Hugo Dellien vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.47 @ Hubert Hurkacz vs. 2.96 @ Hugo Dellien!

HUBERT HURKACZ (#14 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si deja multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut la Wroclaw (Polonia) dar are resedinta chiar aici la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant – generator de asi – beneficiaza de suportul antrenorului Craig Boynton! A mai fost prezent de doua ori pe zgura Masters-ului monegasc in trecut, fara sa exceleze – 2019 (primul tur) si 2021 (turul al doilea).

  • VICTORII Hurkacz vs. Dellien: nu au jucat

HUGO DELLIEN (#92 ATP)

Are douazeci si opt de ani, cel mai sus a fost clasat al #72-lea in ierarhia mondiala de simplu (13/01/2020), s-a nascut la Trinidad (Bolivia) dar are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Antonio Pastorino! N-a mai fost prezent niciodata pe zgura de la Monte Carlo (debutant), iar pe parcursul acestui an a adunat deja douazeci si una de victorii si doar opt infrangeri pe acest tip de suprafata – de departe preferata lui – cucerind titlul la Santiago challenger.

  • VICTORII Dellien vs. Hurkacz: nu au jucat

Hubert Hurkacz – Hugo Dellien: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care polonezul se va impune in cele din urma – chiar daca bolivianul isi va “vinde scump pielea” si are avantajul de a fi disputat deja doua meciuri in calificarile Masters-ului monegasc! Hugo Dellien a avut nevoie de set decisiv in duelurile avute cu francezul Adrian Mannarino (6-1 4-6 7-5) in prima runda a calificarilor – respectiv cu japonezul Taro Daniel (6-4 6-7 6-3) in al doilea tur al calificarilor. De cealalta parte, polonezul Hubert Hurkacz trece printr-o forma de moment buna – a venit aici dupa Masters-ul de la Miami, acolo unde a ajuns pana-n semifinale la simplu si a izbutit sa castige trofeul la dublu, avandu-l drept partener pe big-server-ul american John Isner; ieri a fost prezent pe teren si pe zgura de la Monte Carlo – tot in competitia de dublu – l-a avut ca partener pe italianul Jannik Sinner, iar cei doi au cedat duelul cu experimentatii Marcelo Melo & Alexander Zverev (4-6 3-6).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -1,5 games @ Hubert Hurkacz
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde