Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Horsens - FC Copenhaga. Pariul lui Wallberg

25.04.2018
191
0

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri si ne recomanda o cota de 1,70 pentru duelul din Danemarca Superliga dintre Horsens - FC Copenhaga.

La doar o saptamana distanta cele doua se intalnesc din nou in campionat, Copenhaga pornind ca mare favorita dupa ce a castigat pe teren propriu cu un categoric 4-1. Horsens ocupa locul 6 in clasament cu 36 de puncte, ultimul din play-off si nu cred ca isi poate propune prea multe de la acest meci in conditiile in care ei nu pot emite pretentii la locurile europene si sunt astfel lipsiti de motivatie. De partea sa, Copenhaga ocupa locul 4 cu 53 de puncte si se afla in lupta pentru ocuparea locului de Europa League, in acest moment mai avand de recuperat 1 punct. 


Este al patrulea duel din actuala editie de campionat dintre cele doua iar de fiecare data ambele au reusit sa marcheze, dupa doua remize similare, scor 1-1, in sezonul regulat si 4-1 in etapa precedenta.


Horsens a avut un parcurs foarte slab in play-off si a reusit sa obtina 1 singura remiza iar in rest a suferit alte 4 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 4/14. Copenhaga a inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri in duelurile din play-off, cu un golaveraj spectaculos de 11/8.


In toate cele 5 dispute de la startul play-off-ului ale celor de la Copenhaga am avut goluri de ambele parti, in timp ce acest lucru s-a intamplat in 3 din totalul celor 5 dueluri ale lui Horsens.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri: 0
0 / 0 / 0
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept