Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Ham-Kam - Jerv. Pronosticul lui Wallberg

31.05.2018
154
0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,62 pentru un pariu pe goluri in duelul din a doua divizie norvegiana dintre Ham-Kam si Jerv. 

Duel interesant in aceasta etapa din liga secunda a Norvegiei intre doua echipe ce se lupta pentru ocuparea unui loc in play-off-ul pentru promovare, in prezent Ham-Kam ocupand locul 10 cu 13 puncte iar Jerv locul 5 cu 16 puncte dar si cu un meci mai putin disputat.


Cele doua se afla intr-o forma foarte buna de moment si ocupa primele doua locuri intr-un astfel de clasament. In ultimele cinci etape Ham-Kam a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj de 10/6 iar Jerv s-a mentinut neinvinsa, venind dupa 4 victorii si 1 remiza, golaveraj 11/7.


Ham-Kam se vede nevoita sa isi imbunatateasca performatele de pe teren propriu daca vrea sa aiba sanse la promovare, de la inceputul sezonului ei inregistrand 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj de 8/6. Jerv a avut un parcurs bun in meciurile din deplasare, reusind pe terenurile adversarelor 2 victorii (in ultimele doua deplasari consecutive), 1 remiza si suferind 1 infrangere, cu un golaveraj neutru de 6/6.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1,62
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept