Felix Auger Aliassime — Emil Ruusuvuori
Incheiat

Felix Auger Aliassime — Emil Ruusuvuori: pronosticuri Tenis Davis Cup

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Aliassime vs. Ruusuvuori.

Marţi seară, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 17:00, Felix Auger Aliassime şi Emil Ruusuvuori vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei ATP Davis Cup de la Malaga (Spania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 1.44 @ Felix Auger Aliassime vs. 2.75 @ Emil Ruusuvuori!

FELIX AUGER ALIASSIME (#29 ATP)

Felix Auger Aliassime (douăzeci şi trei de ani) s-a nascut la Montreal – Quebec (Canada) şi are reşedinta la Monte Carlo (Monaco) – are deja destul de multa experienta-n spate la nivel ATP World Tour şi-a fost la un moment dat chiar al #6-lea în lume la simplu (07/11/2022), cucerind un total de cinci titluri de simplu la acest nivel (toate pe hard indoor – de departe suprafaţa preferată a canadianului). Anul trecut pe vremea asta punea umărul serios la câştigarea în premieră absolută a “Davis Cup” pentru Canada! Este jucator de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,93m.

● VICTORII Aliassime vs. Ruusuvuori: 6-4 0-6 3-6 6-3 6-4 (Australian Open, 2022, hard outdoor)

EMIL RUUSUVUORI (#69 ATP)

Emil Ruusuvuori (douăzeci şi patru de ani) s-a nascut şi are reşedinta la Helsinki (Finlanda) – are aproximativ două sute de meciuri disputate la nivel ATP World Tour (experienţă destul de multă), este om de bază în echipa de “Davis Cup” a finlandezilor (#13 VICTORII – cu #6 ÎNFRÂNGERI adunate) şi a fost la un moment dat clasat al #37-lea în lume la simplu (03/04/2023). În acest an a disputat un sfert de finală pe asfaltul Masters-ului de la Miami (Statele Unite) şi-o semifinală pe iarba de la s-Hertogenbosch (Ţările de Jos). E la rându-i dreptaci, execută reverul cu ambele mâini şi masoara-n jur de 1,88m!

● VICTORII Ruusuvuori vs. Aliassime: nici o victorie

Felix Auger Aliassime – Emil Ruusuvuori: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o nouă partidă (per total) echilibrată între cei doi combatanţi (pe tiparul precedentului meci direct) – pentru simplul fapt că ambii jucători se simt excelent pe acest tip de suprafaţă, iar contextul este unul (oarecum) favorabil pentru “outsider”-ul finlandez pentru că mai valorosul canadian nu trece printr-o formă de moment prea bună! Felix Auger Aliassime a fost doar o “umbră” a tenismenului din sezonul precedent – reuşind să câştige un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu (Basel – hard indoor), după ce între 17/03/2023 şi 17/10/2023 nu reuşise să mai lege două victorii consecutive; canadianul este dependent de prima minge de serviciu (care generează de obicei foarte mulţi aşi). De cealaltă parte, nordicul Emil Ruusuvuori are deja trei luni de când evoluează exclusiv pe hard indoor (săptămâna trecută a fost prezent în sala de “acasă” – de la Helsinki challenger).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Peste 22,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Anulat
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token