Daniil Medvedev — Mackenzie McDonald: pronosticuri Tenis ATP Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. McDonald.

Duminica in miez de noapte, 10/10/2021, nu mai devreme de ora 04:00, Daniil Medvedev si Mackenzie McDonald vor juca in turul al doilea al turneului ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.07 @ Daniil Medvedev vs. 8.75 @ Mackenzie McDonald!

DANIIL MEDVEDEV (#2 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, este cel mai produs al asa-zisei “NexT Gen” nu doar pentru locul ocupat in clasament, ci si pentru ca a fost primul care a reusit sa-si treaca in palmares primul titlu de Grand Slam la simplu – editia din sezonul regulat a US Open-ului – s-a nascut la Moscova (Rusia) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este dreptaci si executa reverul cu ambele maini, tenismen cu alonja si cu un prim serviciu percutant la cei 1,98m pe care-i masoara, e antrenat de Gilles Cervara! 

  • VICTORII Medvedev vs. McDonald: 7-6 6-4 (Toronto Masters, 2018, hard outdoor), 7-5 6-0 (Indian Wells, 2019, hard outdoor), 6-3 6-2 (Barcelona, 2019, zgura), 6-4 6-2 6-3 (Australian Open, 2021, hard outdoor), 6-2 6-2 (Cincinnati Masters, 2021, hard outdoor)

MACKENZIE MCDONALD (#57 ATP)

Face parte din aceeasi generatie si are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Piedmont – California (Statele Unite) si are resedinta la Orlando – Florida (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si beneficiaza de suportul antrenorilor Jaime Pulgar & Mat Cloer! Are in palmares o singura finala la nivel ATP World Tour – disputata si pierduta in luna august a sezonului regulat in fata lui Jannik Sinner pe asfaltul de la Washington.

  • VICTORII McDonald vs. Medvedev: nici o victorie

Daniil Medvedev – Mackenzie McDonald: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata in totalitate de tenismenul rus, pe tiparul celor doua meciuri directe pe care le-au disputat pe parcursul sezonului regulat pe acelasi tip de suprafata, statisticile fiind graitoare: la Australian Open sovieticul si-a cedat serviciul o singura data, aceea fiind si singura minge de break oferita, iar pe parte de retur a fructificat sase din totalul celor sapte oportunitati de break avute la dispozitite, in timp ce la Masters-ul de la Cincinnati favoritul nostru si-a cedat din nou serviciul o singura data si pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor sase oportunitati de break! Exista o diferenta colosala in special intre primul serviciu al lui Daniil Medvedev si cel pe care-l poseda americanul. Mackenzie McDonald a trecut in runda inaugurala de la Indian Wells de australianul James Duckworth (6-3 6-3 / si-a cedat serviciul o data / a realizat patru break-uri atacand al doilea serviciu al oponentului).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Daniil Medvedev & sub 19,5 game-uri în meci
Comentarii