Cuiaba — Ceara: pontul zilei 19.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune o cota de 1.50 la superbet pentru partida dintre Cuiaba si Ceara din etapa a 13-a a primei ligi din Brazilia.

Cuiaba: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Dupa 12 etape, echipa gazda se afla pe locul 18 cu doar 12 puncte. Totusi pe teren propriu nu a jucat rau in ultima perioada, avand doar o singura infrangere in ultimele patru meciuri, scor 0-1 cu Atletico PR. In ultima runda Cuiaba a pierdut cu 2-0 in deplasare la Flamengo. In general la meciurile celor de la Cuiaba se marcheaza putine goluri, in ultimele 5 etape doar o singura data s-a intamplat sa se inscrie peste 2,5 goluri. Pentru aceasta etapa de la echipa gazda absenteaza doar Alan Empereur care este accidentat. 

Cuiaba: Walter – Lucas, Paulao, Marllon, Uendel – Gava, Pepe – Luis, Valdivia, Rodriguinho - Andre

Ceara: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Ceara se afla in acest moment pe locul 15 cu 15 puncte dupa 12 etape. Este o echipa la ale carei meciuri se inscriu putine goluri. In ultimele cinci runde niciodata nu s-au marcat mai mult de doua goluri. Forma celor de la Ceara este una foarte buna, avand opt meciuri consecutive fara infrangere. De la oaspeti absenteaza in aceasta etapa Richard Candido care e suspendat, in timp ce Leo Rafael, Dentinho si Richard sunt accidentati. Incert pentru acest meci este si Steven Mendoaz.

Ceara: Machado – Michel, Messias, Otavio, Luis – Richardson, Lindoso, Sobral – Vina, Cleber, Flores

Cuiaba v Ceara: ponturi pariuri

Se anunta o partida echilibrata deoarece sunt doua echipe de valoare apropiata si la meciurile carora se inscriu putine goluri. Ultima partida dintre cele doua a avut loc anul trecut in noiembrie si a fost castigata cu 1-0 de Ceara pe teren propriu. Cred ca si acum o sa avem parte de un meci cu putine goluri.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 1 / 10
Calcul:
-398 RON
ROI:
-19.9 %
Pariuri:
145 / 8 / 106
Calcul:
-1 649 RON
ROI:
-6.4 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 1 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 263
145 / 8 / 106
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii