Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Club Brugge v Gent. Pariul lui Gavan

19.05.2018
141
0

Tipsterul Legalbet Gavan ne propune un pariu cu o cota de 1,57 la partida din Belgia dintre Club Brugge si Gent.

In ultima etapa din campionatul Belgiei, Club Brugge primeste vizita celor de la Gent. Echipa gazda este deja campioana, iar meciul acesta nu mai este important, insa cu siguranta jucatorii isi doresc sa obtina victoria si sa incheie sezonul cu un succes in fata propriilor suporteri. Mult mai important este meciul pentru oaspeti care ocupa in acest moment locul 4 cu 36 puncte si astfel ar urma sa participe in sezonul viitor in Europa League. Problema este ca avansul este de doar 1 punct fata de Genk.  


Forma celor de la Gent nu este cea mai buna, avand doar o victorie in ultimele cinci etape, insa acest succes a fost obtinut in etapa precedenta, scor 1-0 acasa cu Anderlecht. Nu este o echipa prea ofensiva, dar acum avand nevoie de un rezultat bun ma astept sa riste mai mult si sa marcheze. Cu siguranta nu va fi usor la Brugge unde a pierdut de fiecare data in ultimele cinci intalniri, dar in ultimele doua a reusit sa marcheze de fiecare data.


Nici Club Brugge nu traverseaza cea mai buna perioada, avand un singur succes un ultimele cinci meciuri, dar a avut noroc ca jocul rezultatelor sa-i aduca titlul de campioana. In aceste ultime cinci etape de fiecare data au marcat ambele echipe. A existat chiar si un 4-4 acasa cu Standard Liege.    

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

Pariuri:
136 / 7 / 96
Profit:
-1 251 RON
ROI:
-5.2 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Profit
ROI: -5.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept