Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Calarasi - CSU Craiova. Pariul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru primele 20 de minute ale duelului din Liga 1 dintre Calarasi si Craiova.

In etapa a 4-a din Liga 1 m-am oprit asupra duelului dintre Calarasi si Craiova, doua dintre echipele care in acest start de campionat au printre cele mai scazute medii de goluri, 1 singur gol/meci de partea celor de la Calarasi si 1.7 goluri/meci este statistica oltenilor.


Desi este una dintre echipele nou-promovate, Calarasi nu a suferit nicio infrangere in Liga 1 si ocupa locul 5 al clasamentului cu 5 puncte acumulate. In prima etapa ei au reusit sa produca o mare surpriza cand au castigat pe terenul Viitorului lui Hagi cu scorul de 0-1. Au urmat apoi doua remize pentru cei de la Calarasi, din nou producand o surpriza pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0 si apoi un 1-1 in deplasarea de la Hermannstadt.


Craiova a inceput slab campionatul si se numara printre echipele care nu au reusit sa obtina inca victoria iar cu doar 2 puncte se afla pe locul 11. In primul meci pe teren propriu contra celor de la CSMS Iasi au inregistrat o remiza alba, a urmat apoi o infrangere cu scorul minim in deplasarea de pe terenul lui Sepsi pentru ca in etapa trecuta sa rateze victoria si sa bifeze o noua remiza, de data aceasta foarte spectaculoasa acasa cu Botosani, scor 2-2.


Sunt de parere ca nu vom avea o deschidere rapida de scor, Calarasi urmand a aborda aceeasi tactica defensiva, in timp ce Craiova, desi aflata in cautarea primei victorii, va veni obosita dupa deplasarea din Germania din preliminariile Europa League contra lui Red Bull Leipzig.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Urmatorul gol inainte de min. 20:00 (Gol 1) - Nu
Comentarii
Niciun comentariu momentan