Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Azerbaidjan - Insulele Feroe: Pronosticuri Liga Natiunilor

0

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă un meci din Liga Naţiunilor, la o cotă de 1.63

Azerbaidjan şi Insulele Feroe se vor întâlni pe 17.11.2018, în etapa a 5-a a Liga Naţiunilor, pe stadionul "Olympic" din Baku, de la ora 19:00. Meciul de fotbal va fi arbitrat de Dimitris Masias din Cipru.


Vezi întreaga ofertă de pariuri

Azerbaidjan: formă de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa naţională a Azerbaidjanului a avut un parcurs bun în Grupa a 3-a din Seria D a Ligii Naţiunilor, unde nu a avut nicio înfrângere după 4 meciuri disputate. Până acum, "Milli" a terminat la egalitate, 0-0 cu Kosovo (acasă) şi 1-1 cu Malta (deplasare), a câştigat cu 3-0 cu Insulele Feroe (deplasare) şi, în ultima partidă, a remizat 1-1 cu Malta (deplasare). După 4 etape disputate în Liga Naţiunilor, echipa antrenată de Gurban Gurbanov se află pe locul 2 în clasament, având 6 puncte, cu 2 puncte mai puţin decât lidera Kosovo.

Insulele Feroe: formă de moment, ultimele rezultate, statistici

Reprezentativa Insulelor Feroe a dezamăgit în Grupa a 3-a din Seria D a Ligii Naţiunilor, unde nu a reuşit decât o victorie în 4 etape. "Landsliðið" a debutat cu un succes, 3-1 cu Malta (acasă), însă au urmat două înfrângeri consecutive, 0-2 cu Kosovo (deplasare) şi 0-3 cu Azerbaidjan (acasă), iar în ultima partidă a terminat la egalitate, 1-1 cu Kosovo (acasă). După 4 etape disputate în în Liga Naţiunilor, echipa antrenată de Lars Olsen se află pe locul 3 în clasament, având 4 puncte, după Kosovo 8 puncte şi Azerbaidjan 6 puncte.

Azerbaidjan - Insulele Feroe: echipe probabile şi jucători indisponibili

Echipa probabilă a Azerbaidjanului

(4-2-3-1)


Aghayev

Medvedev, Mammadov, Huseynov, Pashayev

Richard Almeida, Garayev

Madatov, Nazarov, Abdullayev

Dadashov


Selecţioner: Gurban Gurbanov


Accidentaţi: Shahriyar Rahimov, Javid Huseynov

Suspendaţi: nu există


Echipa probabilă a Insulelor Feroe

(4-4-1-1)


Nielsen

Baldvinsson, Gregersen, Nattestad, Davidsen

Rólantsson, Hansson, Færø, Joensen

Olsen

Edmundsson


Selecţioner: Lars Olsen


Accidentaţi: Jónas Tór Næs, Finnur Justinussen

Suspendaţi: nu există

Azerbaidjan - Insulele Feroe: Rezultate directe (H2H)

Până acum Azerbaidjan şi Insulele Feroe s-au întâlnit doar de 2 ori, bilanţul fiind de 2 victorii Azerbaidjan, 0 egaluri şi 0 victorii Insulele Feroe. Primul meci a fost un amical, pe 28 februarie 1996, azerii câştigând pe teren propriu cu scorul de 3-0. A doua partidă a fost în Liga Naţiunilor, pe 11 octombrie 2018, Azerbaidjan câştigând în Insulele Feroe tot cu 3-0 (Richard Almeida 28, 86 penalty, Dimitrij Nazarov 67).

Azerbaidjan - Insulele Feroe: Cote la pariuri şi ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Azerbaidjan are cota 1.62 pentru un succes iar Insulele Feroe are cota 6.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.65. Azerbaidjan 6p se luptă cu Kosovo 8p pentru locul 1 din Grupa a 3-a din Seria D a Ligii Naţiunilor. În ultimele două meciuri, azerii vor mai juca cu Insulele Feroe (acasă) şi Kosovo (deplasare), în timp ce kosovarii le vor întâlni pe Malta (deplasare) şi Azerbaidjan (acasă). Aşadar, echipa antrenată de Gurban Gurbanov depinde doar de ea ca să termine pe primul loc în clasament, însă are nevoie de 6p în ultimele două meciuri. Până acum azerii i-au bătut de două ori pe feroezi, cu acelaşi scor, 3-0, şi în mod normal ar trebui să se impună şi acum, pentru că jocul are miză pentru ei, au jucători mai tehnici şi avantajul terenului propriu.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.63
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 35
Profit:
-516 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
752 / 3 / 520
Profit:
+1 202 RON
ROI:
+0.9 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 70
35 / 0 / 35
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1279
752 / 3 / 520
Profit
ROI: +0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Azerbaidjan - Insulele Feroe | 1X & peste 1,5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan