Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Auger-Aliassime - Pospisil. Pornosticuri Tenis Wimbledon

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Auger-Aliassime si Pospisil, de la Wimbledon, la o cota de 1.50.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Luni, de la ora 14:30, in primul tur de la Wimbledon, avem partida Auger-Aliassime - Pospisil. Canadianul revine dupa o accidentare ce l-a tinut mult timp departe de teren.

Auger-Aliassime - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Auger-Aliassime se afla pe locul 21 ATP, la doar 18 ani, totul datorita unui sezon pe zgura de exceptie. A inceput la Rio de Janeiro, unde a bifat finala, dar a facut si sferturi de finala la Sal Paolo. Pana la urmatoarea sa finala, la Lyon, a mai trecut printr-o semifinala, la Miami. N-a incetinit ritmul odata cu trecerea pe iarba, ajungand in ultimul act la Stuttgart si-n semifinala la Londra. Pustiul acesta e pur si simplu incredibil, mai ales la cum reuseste sa-si castige punctele cu primul serviciu.

Pospisil - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pospisil n-are niciun titlu important in cariera, dar canadianul de 29 de ani a fost candva in top 50 mondial. Din pacate, din cauza unor accidentari, a facut pana pe pozitia a 188-a. N-a evoluat deloc in aceasta stagiune, venind la Wimbledon datorita clasamentului protejat. Insa este un tenismen agil pe aceasta suprafata, cu rezultate notabile in trecut, inclusiv un sfert de finala in 2015.

Auger-Aliassime - Pospisil: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Doar ca Vasek a iesit din primul tur la ultimele trei editii, reusind sa castige in total doar doua seturi. Intalneste un adversar tanar, dornic de performanta si care s-a incalzit destul de bine pe aceasta suprafata. Daca Pospisil n-a fost pregatit sa evolueze la Eastbourne, desi s-a antrenat acolo, nu-l vad in stare sa-i ia vreun set lui Auger-Aliassime.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Profit:
-487 RON
ROI:
-11.9 %
Pariuri:
309 / 9 / 225
Profit:
-572 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
21 / 0 / 20
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 545
309 / 9 / 225
Profit
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Auger-Aliassime 3-0 la seturi
Comentarii
Niciun comentariu momentan