Reclamatii
In afara competentei

Furt

18 ianuarie 2021, 13:19
2

Fiul meu a castigat o suma, pe care a vrut sa o ridice in data de .A vorbit pe chat si i s-a spus ca a fost ridicata o suma in numele fiului meu. Fiul meu nu a iesit din casa si dorim sa stim din ce anume agentie s-a efectuat tragerea sa putem identifica persoana, asta daca se doreste acest lucru, si nu exista o "colaborare" in acest sens cu lucratorii superbet

Suma: 350 RON
Tocmai aici este problema, in discutiile pe chat, operatorul spune ca nu poate dezvalui numele agentiei de unde au fost ridicati banii. E vreo problema cu operatorul de la agentie, cu cel de la chat???? Sunt tot felul de semne de intrebare. Pariul a fost facut on line. Convorbirile le puteti urmari pe chat:solicitarea 3454850. Nu inteleg cum o persoana fara legatura cu documentele de identitate ale fiului meu a putut ridica niste bani care nu-i apartineau. Lucrez cu bani si stiu in ce conditii sunt eliberate sume persoanelor fizice...Deci e vorba de 350 lei pe numele de Cocris Marian Codrut.
Bună ziua. Luați legătura pe chat sau pe mail cu operatorii Superbet și spuneți-le toate amănuntele: nume, sumă, agenția despre care e vorba, samd. Ei sunt cei care vă pot rezolva problema.
Copy the token