Reclamatii
In afara competentei

Mi-au retras banii abuziv pe un bilet câștigător

24 februarie 2019, 22:45
4

Buna ziua! In data de , la meciul Burnley-Tottenham am plasat un pariu online. La scorul de 1-1 am pariat pe Burnley ca va câștiga meciul, adică am pariat 1 solist final. Imediat după, Burnley marchează și ulterior câștiga meciul! Pana aici totul bine și frumos. Superbet îmi validează biletul, îl declara câștigător și îmi viteaza banii in cont. După vreo ora, intru don nou in cont și observ ca îmi lipsesc banii! Investighez puțin situația și observ ca banii mi-au fost retrași pentru acel bilet! Am contactat superbet-ul, iar răspunsul dat de ei a fost acela ca eu as fi plasat pariul după ce s-a marcat golul! Total fals! Am fost inspirat și am pariat cu câteva sec înainte sa se închidă pariurile și sa se marcheze! Asta cred ca ia deranjat! Am sa va atașez poze! Cum credeți ca as putea rezolva problema? P.S.: Menționez ca nu este o suma semnificativă, dar este o încălcare abuziva a drepturilor mele. Ast însemna ca cei de la superbet pot să-ți retragă din cont ce suma vor ei și când vor ei, pe motive inventate de ei.

Ramona
0
Normal ca nu aveai cum sa plasezi pariul după ca în mod normal se blochează meciu în caz ca marchează deci ce spun ei acolo nu justifica faptul ca îți iau banii din cont.
Salut - puteti incerca si cu o reclamatie la ONJN, dar trebuie sa va inarmati cu rabdare pentru ca va dura ceva pana veti primi un raspuns.
Mulțumesc pentru sfat! Am sa încerc. Nu ma grăbesc.
si mie mi au facut o faza similara...am castigat un meci cu cota 5,25...cartonas rosu in meciul Steaua-Craiova...si au fost 3 cartonase...si dupa ce biletul a fost validat s-au sucit ca e o eroare si mi-au dat cota 1...daca nu rezolvi nimic aici, daca vrei ne putem constitui parte vatamata impreuna pt ca eu vreau sa ii dau in judecata in penal pentru ca bataia de joc trebuie platita...
Copy the token