Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
 
18+

Winmasters

Winmasters
57
utilizatori pariaza aici
jucatori
noi
555
RON

Puncte forte

  • Transmisiuni Live
  • Oferta bogata la pariuri live
  • Miza minima pe bilet e de 0.2 euro

Puncte slabe

  • Nu ofera aplicatii mobile
  • Nu dispune de platforma pentru poker
  • Conditii de rulaj grele ale bonusului de inregistrare
57 utilizatori au ales Winmasters
Pariez aici!

In Decembrie 2016 a trecut la o marja mai mica, asadar incepand de la acea data cotele sunt mai bune decat in trecut.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri  in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Per total aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de aproximativ 6%.


Fotbal

La fotbal marja este de 5-6% la campionatele importante, precum La Liga, Premier League, Bundesliga sau Serie A.

Ca si in cazul celorlalte case de pariuri online din Romania, marja de profit la campionate medii, precum Liga I, este mai mare decat la campionatele importante, in jurul valorii de 7%.

La pariurile pe goluri, in toate cazurile, marja de profit este mai mare decat la pariurile pe rezultatul final (1,x,2).


Tenis

La tenis marja de profit este mai mare decat la fotbal, in unele cazuri depasind si 9%.


Baschet 

La competitiile majore din baschet marja de profit este similara cu marja de profit la competitiile mari din fotbal, asadar in jur de 5-6%.


Cum a fost calculata marja.

Daca sunteti interesat doar de sporturile principale si optiunile de pariuri de baza, acest operator este o alegere buna. Daca va intereseaza optiuni mai avansate, exista alternative mai bune in Romania.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.


Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 0.2 Euro sau echivalentul acestei sume in moneda contului dvs.


Pariuri pe Handicap

Handicap European – Da

Handicap Asiatic – Da

Totaluri Asiatice - Da


Pariuri pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) oferta de pariuri este mai slaba decat la alti operatori.  Nu lipsesc insa pariurile principale: cote de meci, sansa dubla,  total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si altele.

De mentionat faptul ca, asa cum am punctat la subcapitolul anterior, acest operator ofera handicapuri asiatice si totaluri asiatice. Inclusiv pentru fiecare repriza in parte.


Pariuri pe tenis

Oferta de pariuri la tenis este una modesta, la momentul in care s-a facut aceasta analiza, la un meci foarte important de la turneul ATP Paris, aceasta casa de pariuri are in oferta doar 4 optiuni de pariere.


Pariuri pe hochei

La meciurile din NHL din oferta de pariere fac parte in jur de 45 de optiuni de pariere, insa la majoritatea campionatelor nu avem decat 1-2 optiuni in oferta.


Pariuri pe baschet

La unele meciuri din NBA Winmasters ofera in jur de 35 de optiuni de pariere, iar la meciurile din campionatul Spaniei peste 40. La alte campionate si competitii oferta este modesta.


Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, aceasta casa de pariuri va ofera de asemena posibilitatea de a juca sisteme.

In plus, puteti juca si bilete cu baza. Pentru a alege un pronostic ca si baza trebuie sa apasati semnul “B” din dreptul sau. Puteti selecta si mai multe baze. In final, trebuie sa alegeti sistemul cu care va doriti sa combinati bazele.


Optiuni speciale 

Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – Nu este disponibila.

Platforma de pariuri live este una relativ buna, cu un dezavantaj insa prin lipsa transmisiunilor in direct.


 Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.


Ca si optiuni de pariere pentru pariurile live, oferta cuprinde in mare parte pariurile de baza, inclusiv pariurile asiatice.


Transmisiuni in direct 

Nu sunt disponibile.


Grafica si statistici 

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului. 


Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi.


Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.


Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – Nu este disponibila.

Reclamatii(1)

Lasa o reclamatie
Nerezolvat
6

nu vor sa imi dea banii de pe o retragere

Doresc sa va spun ca am depus in data de 11.12.2017 300 lei prin metoda de plata paysafe si am primit un bonus de 225 lei pe care l-am rulat in cateva zile si am ajuns la suma de 4000 lei. Dupa care am efectuat o retragere in data de 15.12.2017 si am primit raspuns prim email ca sa le trimit documente sa imi verifice contul pe care le-am trimis duminica .Tot duminica am primit raspuns ca totul este in regula si am efectuat o retragere de 4000 lei prin paysafe. In data de 18.12.2017 am incercat sa intru pe cont si scria mesajul acces denied. Am contactat suportul care mi-a spus ca numarul de telefonul nu este corect. Numarul nu mai era corescpunzator deoarece mi-a fost furat telefonul si am uitat sa schimb numarul. Insa nu m-am putut intelge cu cei de la suport care nu mai vor sa imi dea banii. Am vorbit cu ei la telefon insa ei spun ca nu sunt eu persoana care detine contul. M-au întrebat ultimele pariuri plasate sa le spun insa nu mi le mai aduceam aminte deoarece eu pariez zilnic cate 50 pariuri pe mai multe site-uri. Am incercat sa mai iau legătura cu ei insa nu vor să mai discute cu mine. Mentionez că am trimis absolut toate documentele si doveziile ca eu sunt titulara contului.Ei fac lucrul acesta deoarece sunt fata asa cred eu. Am facut o plangere la ONJN insa nu am primit inca raspuns. Va rog daca puteti sa ma ajutati!!! Multumesc!!! (am mai multe retrageri la ei insa nici una mai mare de 1000 lei care mi-au fost acceptate)

Bonusuri

555 RON Bonus

Pe parcursul lunii August Winmasters are o oferta de nerefuzat pentru clientii noi. La inregistrarea contului acest operator va ofera un bonus de 100% pana la 555 RON la care se adauga un pariu gratuit (freebet) in valoare de 40 RON.
 

Pentru a obtine bonusul trebuie doar sa efectuezi un depozit de minim 40 lei introducand codul BONUS555 in momentul depunerii. Aceasta trebuie efectuata in cel mult 14 zile de la inregistrare. Bonusul ti se va credita in maxim 24 sau 48 ore, in functie de ziua in care te-ai inregistrat.


In cazul bonusului de 100% pana la 555 lei, depunerea plus bonusul trebuie rulate de 6 ori in termen de 60 zile inainte de a efectua o retragere. Cota minima este 1.75, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35.


Fiecare pariu are o contributie de 50% la indeplinirea rulajului.

Despre casa de pariuri

Este un operator relativ nou pe piata din Romania, fiind in acelasi timp una dintre primele case de pariuri online care a obtinut licenta online. Produsul este in plina dezvoltare, dar la momentul de fata nu poate fi inclus in topul operatorilor...
Site optimizat pentru mobil
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
22 ianuarie ora 10:15
+
0
-
#
salutare
ar putea cineva sa imi spuna care este diferenta dintre marja de profit si marja de profit meci?
am vazut ca sunt 2 valori diferite
ast raspuns
mrs
Raspunde
22 ianuarie ora 10:33
+
0
-
#
Iti atasez un exemplu cu modul de calcul a marjei de profit la casa de pariuri Winmasters.
Pentru a fi cat mai obiectiv rezultatul, am ales atat meciuri din ligi mari, cat si meciuri din ligi medii ca valoare. Multe case de pariuri ofera cote mai bune pentru ligile mari, dar la ligile de o importanta mai mica ofera cote mai mici. De aceea, am luat in calcul atat ligile importante, cat si cele mai putin importante.
Am calculat marja de profit a casei de pariuri pentru fiecare meci din acea lista. Aceasta ar fi marja de profit pe meci.
La final, vei gasi si o marja de profit medie - aici am facut media tuturor marjelor de profit/meci luate in analiza. Practic, ai marja de profit pe meci si marja de profit medie pe toate meciurile.
--
Comentariul a fost editat
Raspunde
22 ianuarie ora 10:45
+
0
-
#
atunci imi pute-ti spune cum se calculeaza o cota?
de ex:
la meciul astra - steaua
pentru pentru rezultatul 1 solist
cum calculezi cota?
de care marja de profit se tine de cont?
marja de profit sau marja profit meci?
Raspunde
22 ianuarie ora 10:26
+
0
-
#
intelbet.ro/alegerea-editorului/avem-cele-mai-bune-cote-semnat-toate-casele-de-pariuri/

Uite un articol din care vei afla mai multe despre marja de profit a caselor de pariuri. Daca te referi la altceva, te rog sa ne spui exact unde ai gasit cele doua valori si revenim cu un raspuns. Mersi!
Raspunde
22 ianuarie ora 10:23
+
0
-
#
Salut, ne poti oferi un exemplu concret, te rog? Unde ai intalnit marja de profit/marja de profit meci?
Raspunde
22 ianuarie ora 10:32
+
0
-
#
ex:
Osasuna - Barcelona
1
X
2
13.00
7.00
1.20
cote :peste/sub
P 2.5
S 2.5
1.40
3.10
Marja de profit
5.311-calculat la primele cote
3.687-calculat la cotele peste/sub
Marja de profit pe meci
4.499
Raspunde
22 ianuarie ora 10:45
+
0
-
#
4.499 este marja de profit medie pentru meciul respectiv. (5.311 + 3.687)/2 = 4.499
Marja de profit difera de la un tip de pariu la altul. La 1x2 poate fi in jur de 5, iar la un alt tip de pariu poate fi mult mai mica, sau mult mai mare. Depinde de meci si de campionat. Tocmai de aceea noi am prezentat atat marja de profit pentru 1x2, cat si pentru Peste/Sub. Sigur ca sunt multe alte tipuri de pariuri, dar le-am luat in considerare doar pe acestea pentru ca sunt cele mai intalnite si preferate de catre pariori.
Raspunde
22 ianuarie ora 10:33
+
0
-
#
as putea afla marja de profit la pariul de tip : "GG"?
Raspunde
22 ianuarie ora 10:45
+
0
-
#
din nou, depinde de meci. Da-mi un exemplu de meci din oferta lor si te ajut sa calculezi.
Raspunde
22 ianuarie ora 10:51
+
0
-
#
spune- mi daca gresesc
1/cota=probalitatea%
se tine cont si de marja de profit?
adica: cota=marja de profit/probabilitate
Raspunde
22 ianuarie ora 10:57
+
0
-
#
mai exact ma intereseaza sa aflu ce marja de profit folosesc la calculul unei cote
marja de la pariul 1x2,marja de la pariul p sau s 2.5
sau marja facuta din media celor 2 marje?
Raspunde
22 ianuarie ora 11:03
+
0
-
#
meci de azi
swansea - liverpool
1x2
10.25
5.45
1.31
ce marja de proft are?
gg: da -2.05 nu 1.80
ce marja de profit are?
ast raspuns dak ma poti ajuta
mrs mult
Raspunde
22 ianuarie ora 11:03
+
0
-
#
Hai sa luam un exemplu concret:

Swansea - Liverpool
Ambele echipe inscriu: Da (cota 2.05), Nu (cota 1.76)
Pentru a calcula marja de profit, facem urmatorul calcul: (1 / 2.05) * 100 + (1 / 1.76) * 100 = 105.5986696 %

Ce este peste 100% reprezinta marja de profit a casei de pariuri pentru pariul de tip "Ambele echipe inscriu", la acest meci (Swansea - Liverpool). Asadar, marja de profit pentru Ambele echipe inscriu la meciul Swansea - Liverpool este 105.5986696 - 100 = aprox. 5.6 %
Raspunde
22 ianuarie ora 11:07
+
0
-
#
ok
poti sa imi faci si pentru pariul 1x2 te rog
la acelasi meci?
si pentru pariul peste.sub 2,5 goluri acelasi meci?
te rog frumos
Raspunde
22 ianuarie ora 11:17
+
0
-
#
Pentru 1x2 cotele sunt:
1 (cota 10.25) - X (cota 5.45) - 2 (cota 1.31)

(1/10.25)*100 + (1/5.45)*100 + (1/1.31)*100 = aprox 104.44 %

Asadar, marja de profit pentru 1x2 la acest meci este de 4.44 %

Pentru peste/sub 2.5 goluri cotele sunt:
Peste 2.5 goluri (cota 1.58) - Sub 2.5 goluri (cota 2.30)

(1 / 1.58)*100 + (1 / 2.30)*100 = aprox 106.77 %

Asadar, marja de profit pentru Peste/Sub 2.5 goluri la acest meci este de 6.77%
Raspunde
22 ianuarie ora 11:19
+
0
-
#
multumesc frumos pentru ajutor
dar nu mi-ai raspuns la o intrebare
cum se calculeaza cota?
se tine cont de marja de profit?
Raspunde
22 ianuarie ora 11:30
+
0
-
#
Nu se tine cont, dar exista legatura directa intre ele. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mare, cu atat cota este mai mica. Si invers.
Ai aici un articol despre cum se calculeaza cotele: intelbet.ro/alegerea-editorului/cum-sunt-calculate-cotele-la-pariuri/
Raspunde
22 ianuarie ora 11:20
+
0
-
#
ma scuzi dak te stresez
Raspunde
22 ianuarie ora 11:30
+
0
-
#
nicio probelma!
Raspunde
22 ianuarie ora 11:29
+
0
-
#
multumesc mult pentru ajutorul acordat
ma scuzi dak tiam rapit timpul
nu e suparare k nu imi raspunzi la intrebarea legata de cota.multumesc mult
Raspunde
22 ianuarie ora 11:31
+
0
-
#
am raspuns mai sus!
Raspunde
22 ianuarie ora 11:34
+
0
-
#
multumesc mult pentru toate informatiile ce mi liea oferit
o zi buna
sall
Raspunde
22 ianuarie ora 11:35
+
0
-
#
O zi buna si tie! Daca mai ai neclaritati, ne poti scrie oricand.
Raspunde
22 ianuarie ora 12:03
+
0
-
#
va deranjez din nou
daca as vrea sa aflu marja de profit la un pariu de tip:
GM2+
GG3+
cum procedez
Raspunde
22 ianuarie ora 12:15
+
0
-
#
te referi la optiunea de pariere de mai jos?
Raspunde
22 ianuarie ora 12:13
+
0
-
#
ma poti ajuta su aceasta problema?
Raspunde
22 ianuarie ora 12:20
+
0
-
#
da-mi un print screen cu optiunea de pariere si cotele pentru fiecare optiune in parte
Raspunde
22 ianuarie ora 12:20
+
0
-
#
NU
GM2+ gazdele marcheaza minim 2 goluri
GG3+ ambele marcheaza si minim 3 goluri marcate
dar poti sa imi explici si pentru optiunea care mi-ai aratat-o tu
Raspunde
22 ianuarie ora 12:21
+
0
-
#
poti sa iei exemplu tot meciul swansea - liverpool

mersii
Raspunde
22 ianuarie ora 12:30
+
0
-
#
Raspunde
22 ianuarie ora 12:38
+
0
-
#
ce zici ma?poti sa ma ajuti?
Raspunde
22 ianuarie ora 12:49
+
0
-
#
in cazul total goluri trebuie sa iti stabilesti intervale separate pentru a putea calcula marja de profit.
Exemplu:
0-1 goluri (cota 4.50)
2+ goluri (cota 1.15)
Aplica formula de mai sus si afli marja de profit in cazul acestei combinatii.
Alte combinatii posibile ar mai fi: 0-2 goluri si 3+. 0-3 goluri si 4+ etc
--
Comentariul a fost editat
Raspunde
22 ianuarie ora 12:43
+
+1
-
#
scz pt "ma-ul"de la intrebare
din graba
Raspunde
22 ianuarie ora 12:46
+
0
-
#
????
Raspunde
22 ianuarie ora 12:54
+
0
-
#
ok
si pentru GG3+
ambele marcheaza si minim 3 goluri marcate?
cu ce interval se ia?
Raspunde
22 ianuarie ora 13:14
+
0
-
#
in acest caz calculul este mai complicat - hai ca incercam in sens invers: la ce te-ar ajuta acest calcul? poate gasim o alta solutie la situatia ta, decat aceste calcule.
Raspunde
22 ianuarie ora 13:16
+
0
-
#
ai putea sa imi detaliezi acest calcul?
Raspunde
22 ianuarie ora 13:01
+
0
-
#
???
Raspunde
22 ianuarie ora 13:12
+
0
-
#
poti sa imi spui cum calculez marja de profit la pariul
GM2+
gazdele marcheaza 2 goluri minim
te rog
e ultima chestie cu care te mai stresez
ast rasp
s53.png
Raspunde
22 ianuarie ora 13:16
+
0
-
#
nu stiu ce reprezinta toate acele tipuri de pariuri. Ai pe acolo si o optiune gen gazdele marcheaa sub 2 goluri? Daca ai si optiunea asta, poti calcula marja cu formula de mai sus.
Raspunde
22 ianuarie ora 13:21
+
0
-
#
te referi la
GM ?
Raspunde
22 ianuarie ora 13:23
+
0
-
#
da
Raspunde
Tipster
07.12.2016 ora 11:45
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
29.09.2016 ora 14:25
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Profit
Mironica (4) 23/0/9 +665 RON
Wallberg (2) 17/0/9 +173 RON
Nica (1) 12/0/6 +172 RON
Pardo (3) 5/0/8 +40 RON
Karbacher (5) 27/0/16 +14 RON
Salinas (2) 5/0/11 +4 RON
Gavan (1) 8/0/11 -554 RON
Experti Pariuri Profit
Mironica (4) 23/0/9 +665 RON
Pardo (3) 5/0/8 +40 RON
Salinas (2) 5/0/11 +4 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Wallberg (2) 17/0/9 +173 RON
Nica (1) 12/0/6 +172 RON
Karbacher (5) 27/0/16 +14 RON
Gavan (1) 8/0/11 -554 RON
Tipster Pariuri Profit
Pardo (3) 240/0/194 +3 788 RON
Wallberg (2) 181/5/148 +21 RON
Gavan (1) 100/6/65 -483 RON
Mironica (4) 370/1/268 -1 045 RON
Karbacher (5) 222/1/157 -1 112 RON
Nica (1) 111/2/80 -1 119 RON
Salinas (2) 163/0/184 -1 838 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo (3) 240/0/194 +3 788 RON
Mironica (4) 370/1/268 -1 045 RON
Salinas (2) 163/0/184 -1 838 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Wallberg (2) 181/5/148 +21 RON
Gavan (1) 100/6/65 -483 RON
Karbacher (5) 222/1/157 -1 112 RON
Nica (1) 111/2/80 -1 119 RON
(