Cota mult marita la victorie in acest weekend pentru Liverpool in meciul cu Aston Villa

In etapa cu numarul 11 din Premier League Liverpool o va intalni in deplasare pe Aston Villa, tie oferindu-ti-se cota 40 ca aceasta sa se impuna.

Cota marita o vei gasi la casa de pariuri Betfair, “cormoranii” avand sanse mari la victorie. In ultima intalnire directa cu Aston Villa ca gazda, disputata in urma cu 3 ani, Liverpool se impunea cu scorul de 6-0. Aston Villa se afla pe locul 15, pe cand Liverpool este lider detasat.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (2 noiembrie, 17:00) introducand codul ZFBNNB. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in partida cu Aston Villa. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Liverpool are cota 40 la victorie cu Aston Villa, in cazul unui pariu „verde” urmand sa castigi 200 lei, Astfel, miza o vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 2 noiembrie, ora 17:00, introducand codul ZFBNNB
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Aston Villa
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza o vei primi cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie  pariat pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook in termen de 30 zile

Inregistreaza-te acum si pariaza pe victoria „cormoranilor”