Cota mult marita la victorie in acest weekend pentru Liverpool in meciul cu Aston Villa

In etapa cu numarul 11 din Premier League Liverpool o va intalni in deplasare pe Aston Villa, tie oferindu-ti-se cota 40 ca aceasta sa se impuna.

Cota marita o vei gasi la casa de pariuri Betfair, “cormoranii” avand sanse mari la victorie. In ultima intalnire directa cu Aston Villa ca gazda, disputata in urma cu 3 ani, Liverpool se impunea cu scorul de 6-0. Aston Villa se afla pe locul 15, pe cand Liverpool este lider detasat.

5dbc0e6faa517_1572605551.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (2 noiembrie, 17:00) introducand codul ZFBNNB. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in partida cu Aston Villa. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Liverpool are cota 40 la victorie cu Aston Villa, in cazul unui pariu „verde” urmand sa castigi 200 lei, Astfel, miza o vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 2 noiembrie, ora 17:00, introducand codul ZFBNNB
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Aston Villa
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza o vei primi cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie  pariat pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook in termen de 30 zile

Inregistreaza-te acum si pariaza pe victoria „cormoranilor”