Biletul Zilei - 19 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 19 decembrie 2018, format din doua evenimente, Bayern - Leipzig si Arsenal - Tottenham, la o cota de 2.49.Bayern - Leipzig (ora 21:30)


In campionat, Bayern are trei victorii la rand si pare sa-si fi revenit. In ultima runda, a invins la Hannover, scor 4-0, si a urcat pe locul 3 in Bundesliga. Profitand si de pasul gresit facut de Dortmund aseara, cu un succes ar putea sa se apropie la sase puncte de rivala. Dincolo, Leipzig a s-a calificat miraculos in faza eliminatorie din Europa League, iar in campionat se afla pe 4, cu 28 de puncte, golaveraj 28-14. Are cea mai ingrijita aparare din Germania.

In sezonul trecut, Bayern s-a impus cu 2-0 acasa, iar la retur a invins Leipzig cu 2-1. Pe Allianz Arena, Leipzig a jucat in 10 oameni din minutul 13 si a suferit tot meciul. Astfel, cred c-ar fi putut lejer sa marcheze. La fel cum o poate face si-n seara asta.Arsenal - Tottenham (ora 21:45)


Avem din nou "derby-ul" nordului Londrei, insa de aceasta data in Cupa Ligii. Evident, nu va fi un duel la fel de incins ca-n campionat, dar sunt orgolii la mijloc si-n aceasta competitie de plan tert. Arsenal a pierdut la mijlocul saptamanii la Southampton, scor 2-3, iar serie de 22 de partide fara infrangere a luat sfarsit. Tottenham, in schimb, a invins scurt pe Burnley, 1-0, si a ramas pe locul 3 in Premier League.

In disputa din campionat, Tottenham a condus de doua ori pe tabela, dar a sfarsit pierzand partida cu 2-4. A fost un duel spectaculos, cu multe faze de poarta, care se poate repeta si azi, chiar daca cei doi antrenori vor folosi multe rezerve.