Pe cine pariem la CM 2018, Kane sau Lukaku? Cine va fi golgheter?

Campionatul Mondial din Rusia a avut două zile de pauză, însă va reveni vineri şi sâmbătă cu meciurile din sferturile de finală, Uruguay - Franţa, Brazilia - Belgia, Suedia - Anglia şi Rusia - Croaţia.

5b3de6038d629_1530783235.jpg


Harry Kane, golgheterul Cupei Mondiale


În cele 56 de partide disputate până acum, s-au marcat 146 goluri. Cele mai multe le-a reuşit atacantul englez Harry Kane (Tottenham Hotspur), care a marcat 6 goluri, în condiţiile în care nu a jucat cu Belgia, fiind menajat de selecţionerul Harry Kane. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor sunt atacantul Romelu Lukaku (Manchester United) şi atacantul portughez Cristiano Ronaldo (Real Madrid), ambii înscriind 4 goluri, însă ultimul a părăsit competiţia. Cei doi sunt urmaţi de Kylian Mbappé (Franţa), Denis Cheryshev şi Artem Dzyuba (Rusia), Edinson Cavani (Uruguay), Diego Costa (Spania) şi Yerry Mina (Columbia).


Mai poate fi întrecut Harry Kane în clasamentul golgheterilor?


Conform casei de pariuri Betano, Harry Kane nu mai are cum să piardă titlul de cel mai bun marcator de la CM 2018, având cota 1.30. Romelu Lukaku are cota 14.00, Kylian Mbappé cota 16.00, iar Neymar 25.00. Întrebarea care o au pariorii este dacă mai poate fi întrecut englezul, fiind atraşi de cotele extrem de tentante pe care le au belgianul şi francezul. Harry Kane (6 goluri) are meci în sferturi cu Suedia, unde mai poate înscrie un gol sau două. Dacă Anglia o va elimina pe Suedia, atunci starul lui Tottenham Hotspur nu mai are cum să fie ajuns, pentru că va mai juca o semifinală cu Rusia/Croaţia şi apoi în finală, mare sau mică.


Romelu Lukaku, principalul rival al lui Harry Kane la titlul de golgheter


Romelu Lukaku (4 goluri) sau Kylian Mbappé (3 goluri) vor juca vineri cu Brazilia, respectiv Uruguay. Teoretic Lukaku ar putea marca, la fel şi Mbappé, însă logic, ca să aibă o şansă în clasamentul marcatorilor, Belgia va trebui să o elimine pe Brazilia, iar Franţa pe Uruguay. Legalbet vă recomandă să fiţi pe fază la meciul Belgia - Brazilia, să aşteptaţi o oră, pentru a vedea cum decurge scorul, apoi, în cazul în care "Dracii roşii" ar avea 1-0, indiferent de marcator, ar merita de riscat un 50 de lei sau 100 lei (sau după buget) pe Romelu Lukaku, pentru că există tentaţia cotei 14.00. Dacă Belgia o elimină pe Brazilia, totul fiind posibil, atunci atacantul lui Manchester United ar avea şanse să-l depăşească pe Harry Kane, pentru că va mai putea marca în semifinala cu Franţa/Uruguay sau în finală, mare sau mică.


Cotele oferite de Betano pentru cel mai bun marcator de la CM 2018